ESPANYA 1 - PORTUGAL 0

> 5' prorroga AGUARON Pablo (esp)
CAMPIONS D'EUROPA JUVENIL
Gol d'Or a la pròrroga d'en Pablo Aguarón
La Selecció Espanyola d'Hoquei Patins Juvenil s'ha proclamat Campiona d'Europa d'Hoquei Patins al vèncer en una disputada final a Portugal per 1 a 0 en la pròrroga amb gol d'Or.

El partit ha estat molt igualat des del principi i no s'ha decidit fins al minut 5 de la pròrroga quan, el jugador del PHC Sant Cugat, Pablo Aguarón ha donat el gol de la victòria a Espanya. D'aquesta forma la Selecció Juvenil suma un nou títol i acompanya als títols aconseguits aquest any pels sèniors en el Torneig de Montreux i en el Mundial de Suïssa.

Les dues seleccions s'han pogut dur el partit, Portugal ha errat un penal en la primera part, i Espanya no ha sabut encertar en les seves nombroses ocasions de gol. Els dos porters han tingut un paper exemplar en aquesta final. Espanya ha dut el ritme del partit però les contres portugueses feien preveure el pitjor. El partit acabava amb empat a zero i el Gol d'Or o els penals eren els quals decidien el partit. Al final un xut de Pablo Aguarón, màxim golejador del Eurojuvenil, decidia el títol per a Espanya.

Catxo Ordeig, seleccionador espanyol estava radiant amb un nou títol, "estic molt content pel títol aconseguit encara que avui ho hem passat molt malament. Portugal és molt bon equip i avui ho ha demostrat. Hem sabut superar totes les dificultats que ens han posat, i al final la sort i el millor saber fer nostre ens ha donat un nou títol." Cacho Ordeig també tenia paraules d'agraïment per a tots els jugadors, "han fet un Campionat exemplar, es mereixen el títol, aquests nois tenen un gran futur".

Fitxa Tècnica:

Espanya 1: Boo, Aguarón (1), Aragonés, Fernández, Camps -cinc inicial- Deitg, Barroso, Terns, Carmona, Gomez.

Portugal 0: C. Silva, Coelho, Magalhaes, Costa, Sampaio -cinc inicial- Miranda, Souto, J. Silva, Gatinho, Vaz.

Arbitros: Guadagnin (Itàlia)-Podevin (França)

Gols: 1-0 (Pablo Aguarón) minut 5 prorroga.