Delegat: Joan Llopart
Auxiliar: Borja Ferrer
Jornada 5: HC Sant Just 7 - PHC Sant Cugat 4
14-11-2020 - 20h - Sant Just

A la primera part, els gols han trigat a arribar, a 5 minuts del descans, s'ha avançat el Sant Just amb un gol d'Eduard Fernández. Després d'un temps mort demanant pel tècnic Joan Carles Vadillo, els santcugatencs han igualat el marcador gràcies a Pol Claramunt. Un altre gol d'Eduard Ferndández ha avançat als locals, però mitjançant Pau Gilabert, els santcugatencs han situat el (2-2) al lluminós.

En els primers minuts de la segona meitat, el Sant Just ha anotat el tercer gol i s'ha avantatjat en el marcador. Però, un altre cop Pau Gilabert ha tornat a igualar el partit. En el minut 35, els locals s'han tornat a avançar i pocs minuts després, Pau Gilabert, per tercera vegada, ha tornat a marcar i ha situat el (4-4).

A tres minuts del final del partit, el Patí Sant Cugat estava molt a prop d'endur-se l'empat, però el Sant Just ha tret les últimes forces que els quedaven. Els locals han anotat tres gols més i han deixat un marcador final de (7-4), malgrat l'esforç dels vermell-i-negres.

Imatge de complement

El conjunt masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat va caure, el dissabte 14 de novembre, a la pista de l'HC Sant Just per 7 a 4 i suma la primera derrota de la temporada a l'OK Lliga Plata Nord, en un partit que es va decidir en els darrers 3 minuts de joc.

Jornada 4: PHC Sant Cugat 5 - Manlleu Embotits Solà 3
08-11-2020 - 16:00h - PAV2 Sant Cugat

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat supera (5-3) al Manlleu en un enfrontament molt igualat i treballat a la quarta jornada de l'OK Lliga Plata Nord. Els santcugatencs han anat sempre per davant al marcador i han estat capaços de fer bona l'avantatge i no deixar-se sorpendre en el debut dels osonencs a la competició. Els vermell-i-negres, colíders amb un partit pendent contra el Jolaseta, sumen un empat i dues victòries...

Video partit XALA...

Jornada 3: RC Jolaseta - PHC Sant Cugat (AJORNAT)
24-10-2020 - 19:00h - Gexto

Un positiu al RC Jolaseta obliga a suspendre el partit corresponent a la tercera jornada del grup Nord de l'Ok Lliga Plata.

El Comitè Nacional de la RFEP ha AJORNAT el partit per motius sanitaris relacionats amb la COVID-19.

Jornada 2: PHC Sant Cugat - Shum Frit Ravich
31-10-2020 - 16:30h - PAV2 Sant Cugat

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat supera (9-3) el Shum Maçanet en matx recuperat corresponent a la segona jornada de l'OK Lliga Plata Nord. Els santcugatencs s'han avançat (4-0) en el primer quart d'hora i han sentenciat el partit de manera contundent. El capità de l'equip, Pau Gilabert, ha marcat cinc gols i s'ha convertit en el líder ofensiu dels vermell-i-negres.

Jornada 1: CP Tordera 4 - PHC Sant Cugat 4
10-10-2020 - 19:45h - Tordera

El PHC Sant Cugat no remata al CP Tordera en el seu debut i acaba cedint un empat

Els vermell-i-negres van empatar 4 a 4 en la jornada inaugural en un partit que guanyaven per 1 a 3 en la mitja part...