Lloc: PAVELLÓ MUNICIPAL D'ESPORTS DE PALAU

Adreça: C. Josep Aguilera i Martí 2, BS-1 17003 - GIRONA

ANNEX: ccat_benjami__programa.pdf   (pdf 296039)
Bell·lloc 3 - PHC Sant Cugat 4
Dissabte 30 - 10h - Girona
Els joves jugadors vermell-i-negres que dirigueix en David Olmo, han aconseguit debutar amb victòria en vèncer el Bell·lloc per 4 gols a 3.
Els golejadors santcugatencs han estat Alex Olmo (2) i Carles Domenech (2).
El resultat a la mitja part ha estat de 2-1 pels nostres. Ja a la segona part, quan quedaven 2 minuts, el Bell·lloc ha fet el 4-3 i el PHCSC ha aguantat amb 9 faltes fins el final del matx. Ha estat un partit molt disputat i de gran nivell.
El proper partit serà avui a les 15:00 davant del Shum.
Shum 7 - PHC Sant Cugat 8
Dissabte 30 - 15:00 - Girona

El PHC Sant Cugat ha guanyat per 8 gols a 7 el Shum i jugarà les semifinals del Campionat de Catalunya contra el GEiEG demà diumenge a les 9h.

El resultat en la 1ª part era de 4-3 pels vermell-i-negres, al final un resultat ajustat i trionf dels santcugatencs..

Semifinal: GEiEG 7 - PHC Sant Cugat 4
Diumenge 31 - 9:00 - Girona

Gran partit d'hoquei patins el viscut a Girona en la semifinal del Campionat de Catalunya Benjamí entre el GEiEG i el PHC Sant Cugat amb victòria dels gironins a la pròrroga per 7 gols a 4.

El matx ha acabat en empat a 4 gols, a la pròrroga els vermell-i-negres no han pogut marcar i els gironins han estat més encertats.

Els golejadors per part santcugatenca han estat: Alan LeRoux, Alex Olmo i Carles Domenech (2).

Els jugadors d'en David Olmo jugaran el 3er/4rt lloc a les 18:00.

3er/4rt: CP Vilanova 3 - PHC Sant Cugat 2
Diumenge 31 - 18:00 - Girona

Els joves jugadors d'en David Olmo han aconseguit un meritori 4rt lloc en el Campionat de Catalunya Benjamí en perdre el 3rt/4rt lloc davant el CP Vilanova després d'empatar a 2 gols i un cop s'ho han jugat a faltes directes.

El CP Manlleu ha guanyat la final davan el GEiEG per 2 gols a 1.

Cal destacar a tot l'equip que ha fet un gran campionat.