Supercopa Femenina 2016

Enllaç: Video FCP
SUPERCOPA NACIONAL CATALANA
Tona, 17 de setembre de 2016

El PHC Sant Cugat jugarà la VIII Supercopa de Nacional Catalana femenina d'hoquei patins davant el CP Manlleu dissabte 17 de setembre a les 17:00h a Tona.

La Supercopa la disputen el campió de la Lliga de Nacional Catalana i el guanyador de la Copa Generalitat de la temporada anterior. Aquesta competició inicia oficialment la temporada. Si coincideix que el guanyador d’ambdues competicions és el mateix equip, com és el cas del PHC Sant Cugat, el dret a participar en aquest encontre és del subcampió de la Copa Generalitat, el CP Manlleu.

Posteriorment es jugarà la Supercopa masculina entre el Tona i Alpicat a les 18:30h.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat venç (4-3) el Club Patí Manlleu B i es proclama campió de la Supercopa Catalana, amb la qual assoleix el triplet després de proclamar-se campió de Lliga a la Nacional Femenina i de la Copa Generalitat el curs passat. Un gol d'Esther Ferrer, la nova incorporació de l'equip, a la pròrroga ha donat el títol a l'equip vermell-i-negre, entrenat aquest dissabte per Maria Rosa Tamburini davant l'absència de Jaume Oms. El partit s'ha disputat al Pavelló d'Esports de Tona.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat suma un nou títol a les seves vitrines i es treu l'espina de fa dos anys quan va perdre la Supercopa Catalana davant el mateix rival d'enguany, el Manlleu B. Tot plegat, en el segon partit de la pretemporada abans del retorn a l'Ok Lliga. Després d'uns primers minuts de major domini vermell-i-negre, Judith Navarro ha estat qui ha avançat el Patí Hoquei al minut 18 i de penal. Ara bé, només un minut més tard i instants abans del descans Gemma Soler ha col·locat l'empat.

Anna Espriu s'ha encarregat de tornar a donar avantatge al seu equip amb una gran definició que ha culminat un contraatac, però el domini ha trigat de nou molt poc a mantenir-se, i és que Gemma Soler, una altra vegada, ha empatat, i ho ha fet de falta directa. Soler ha completat una gran actuació fent el tercer i posant per primera vegada per davant el CP Manlleu. Ara bé, Espriu ha tornat a posar les taules després de desviar un xut de Blanca Soldevila. Ferrer ha encertat en l'execució de la falta directa per acabar donant el triomf al seu nou equip.

Enllaç: Video (cugat.cat)