12 P.H.C. SANT CUGAT 24 4 3 17 33 88 15
13 FILTROS CARTÉS STA Mª DEL PILAR 24 3 0 21 29 122
Jornada 26: Igualada Femení HCP 4 - PHC Sant Cugat 1
2015-06-06 - 19h - Igualada

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení diu adéu a l'OK Lliga després de caure davant el Igualada (4-1) a la darrera jornada de competició.

El partit va començar amb bones defenses per part d’ambdós equips, en el minut 12, Maria Monllaó va aprofitar un xut llunyà per desviar la bola i fer un gol espectacular. Un minut després Mª Rosa Tamburini va poder aconseguir el segon de penal, però la bola va anar al pal. La 1ª part va acabar amb 0 gols a 1 i amb 6 faltes a 7, la majoria xiulades en atac.

En la 2ª part, en el minut 26, Laura Salvador pel Igualada va empatar de penal dubtós. En la següent jugada, l’àrbitre va xiular penal a favor de les vermell-i-negres i novament Mª Rosa Tamburini va estavellar la bola al pal. Clara Ferrer va aconseguir el 2-1 en el min 32, segons després Cris Elié va aturar una falta directe de les locals fruit del cicle de 10 faltes. Els darrers minuts van estar d’angoixa per a les santcugatenques que, molt cansades, no van poder moure el marcador. En el darrer minut, Raquel Bernadas va aconseguir 2 gols, per deixar el marcador en 4-1 definitiu.

Igualada Femení HCP: Laia Navarrete (p), Elba Garreta, Laura Salvador (1), Marta Soler i Raquel Bernadas (2) - 5 inicial – Judith Baldris, Clara Ferrer (1), Laura Torres i Sheila Torres (p).

PHC Sant Cugat: Cris Elié (p), Mª Rosa Tamburini, Blanca Soldevila, Judit Navarro i Maria Monllaó (1) - 5 inicial - Carmina Tamburini, Laura de los Santos i Marta Nache (p).

Les noies d’en Jaume Oms s'acomiaden de la màxima categoria estatal.

Jornada 25: PHC Sant Cugat 0 - Sferic 5
2015-05-31 - 13h - PAV2

Les santcugatenques han notat en excés la baixa de Maria Rosa Tamburini i han mostrat falta d'idees en atac. Les egarenques, sense res en joc, han estat més tranquil·les a la pista i han sabut aprofitar les ocasions amb bastant encert. El primer temps ha finalitzat 0 a 2 amb gols de les de Terrasa que no han patit en cap moment per endur-se el triomf. En el segon temps, el partit ha seguit el mateix camí i les visitants han pogut fer més gran la distància fins el 0 a 5 final.

Jornada 24: CP Vilanova 6 - PHC Sant Cugat 2
2015-05-22 - 21h - Vilanova

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení perd a la pista del Vilanova (6-2) i podria caure de nou en zona de descens si aquest dissabte el Girona venç el Gijón. Les santcugatenques han mantingut la igualtat fins al descans, i ha estat a la segona meitat, sobretot al tram final de partit, quan les vilanovines han imposat la seva qualitat amb una inspirada Patricia Miret, autora de tres gols.

Les santcugatenques han pogut fer la feina durant mitja part. Miret ha obert la llauna per a les locals, però pocs minuts més tard Judith Navarro ha empatat per al Patí Hoquei. A la represa, la protagonista del partit, Patricia Miret, ha encarrilat el partit per a les seves amb dos gols en els primers minuts. Malgrat que Blanca Soldevila ha retallat distàncies posant el 2 a 3, els últims cinc minuts han estat de clar domini vilanoví, sentenciant el matx amb tres gols més.

Les de Jaume Oms sumen 15 punts en 22 partits, un més que el seu rival per a la permanència a l'Ok Lliga, el Girona.

Jornada 23: PHC Sant Cugat 3 - CHP Bigues i Riells 1
2015-05-16 - 21:00 - pav2

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení surt del descens de l'Ok Lliga després d'un suat triomf (3-1) contra el Bigues i Riells a la 23a jornada de competició. Les santcugatenques han dominat la primera meitat i s'han col·locat 2 a 0, i a la segona part han defensat el resultat malgrat que les biguetanes han retallat distàncies. Maria Rosa Tamburini ha sentenciat el triomf local a pocs segons per al final amb el tercer i definitiu gol.

El Patí Hoquei ha guanyat quan tocava, i a falta de tres partits per al final de l'Ok Lliga avantatgen en tres punts el Girona, rival directe per la permanència, que aquesta jornada descansava. L'inici del partit ja ha deixat palesa l'actitud de les de Jaume Oms, agressives en defensa i incisives en atac. Aquesta bona dinàmica s'ha traduït en el primer gol vermell-i-negre, obra d'Anna Espriu de penal.

Les santcugatenques no han perdut pistonada i han seguit generant perill, i al minut nou Judith Navarro ha culminat un contraatac per posar el segon a l'electrònic i donar encara més esperances al Patí Hoquei. Les visitants, a més, han fallat dos penals, i Maria Rosa Tamburini podria haver col·locat el tercer amb una falta directa. Els dos gols de marge al descans han semblat donar empenta a les rivals, que tot just començar la segona meitat han retallat distàncies amb una falta directa convertida per Vane.

La segona meitat ha estat de clar color visitant, i només una intensa defensa local, que sovint ha desesperat el rival, i una inapel·lable Cristina Eliè, incommensurable sota pals, han evitat el gol de l'empat. Els minuts finals han estat d'infart, amb nombroses ocasions per part del Bigues, però quan faltaven vuit segons per la conclusió Maria Rosa Tamburini ha executat amb encert una falta directa que ella mateixa ha provocat.

Jornada 22: Palau 4 - PHC Sant Cugat 0
2015-05-09 - 20h - Palau

El Patí Hoquei Club Sant Cugat perd (4-0) a la pista del Palau, líder de la categoria, a la 22a jornada de l'Ok Lliga femenina. Les de Jaume Oms no han pogut donar la sorpresa al feu d'un equip que només ha perdut un partit en tota la temporada.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat necessitava un miracle per sumar algun punt a la pista de l'intractable Palau. Les locals només havien deixat de guanyar quatre partits en tota la temporada, tres empats i una derrota i estan a un pas certificar la primera posició. Les vermell-i-negres han aguantat fins al minut 11, quan Laura Puigdueta ha avançat les locals. Només un minut després, Elisabet Gurri posava el 2 a 0, resultat amb el que s'arribaria al descans.

A la represa, Daniela Maria Membreño ampliava l'avantatge palauenc i feia encara més difícil la hipotètica remuntada del Patí Hoquei Club Sant Cugat. Les de Jaume Oms, a més, han vist com Carolina Herrera transformava un penal per deixar el 4 a 0 definitiu al marcador.

Jornada 21: PHC Sant Cugat 1 - CH Girona 1
2015-05-03 - 13h - pav2

El PHC Sant Cugat ha sortit disposat a guanyar el partit per marxar del descens i mirar de recuperar el gol average davant el Girona, que es va imposar a la primera volta per 1 a 0. Les vermell-i-negres han estat molt superiors en el primer temps, amb nombroses ocasions, la més clara dels primers minuts obra de Blanca Soldevila amb un xut que ha acabat al pal. Les santcugatenques ho han seguit intentant sense encert i de nou han acabat topant amb el pal en una ocasió de Rosa Tamburini. Amb el 0 a 0 s'ha arribat al descans.

El segon temps ha estat més igualat, però de nou amb ocasions més clares han arribat amb les locals. El Girona també ho intentava i a sis minuts per al final ha aconseguit el gol amb una falta directa. El PHC Sant Cugat ha anat a l'atac a la desesperada, però una exclusió de Rosa Tamburini i la posterior falta directa ho ha posat encara més difícil. Les gironines no ho han aprofitat i en els últims instants amb el retorn de Tamburini han pogut igualar amb una falta directa que ha anat al pal i un penal que ha aturat la portera visitant. Tot i la malastrugança, les locals no s'han rendit i Anna Espriu amb una genialitat ha aconseguit el gol de l'empat i que dóna esperança de permanència.

Jornada 18: Hostelcur Gijón 9 - PHC Sant Cugat 2
2015-04-11 - 19h - Gijón

L'equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat cau golejat (9-2) a la pista del Gijón en un matx molt efectiu de les locals. El partit ha estat controlat des del primer moment per les asturianes que no han donat cap opció. Les vermell-i-negres continuen en zona de descens i encaren el tram final de la lliga davant rivals que lluiten per la permanència.

Partit sense masssa història per al Patí Hoquei Club Sant Cugat en el seu desplaçament a Astúries. Les vermell-i-negres no han pogut davant un Gijón molt superior que ha dominat en tot moment el matx. La primera part finalitzava amb un contundent 4 a 1 amb gol de Maria Rosa Tamburini.

A la represa festival golejador de les locals que només s'ha vist tallat pel gol de Judith Navarro. L'entrenador, Jaume Oms, creu que cal oblidar aquest matx i pensar en el partit davant l'Alcorcón.

Jornada 16: CP Voltregà 4 - PHC Sant Cugat 1
2015-05-21 - St Hipòlit de Voltregà

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat cau (4-1) a la pista del Voltregà. Les de Jaume Oms han plantat cara al conjunt de Sant Hipòlit i tot i la derrota, han donat una bona imatge davant el líder de la categoria.

Bon partit de les vermell-i-negres que han millorat la imatge d'altres enfrontaments i han aconseguit posar en problemes el Voltregà en algunes fases del joc. El matx però, ha quedat vist per sentència en el primer temps ja que el Voltregà ha marxat al descans amb 3 a 0 a favor.

En el segon temps un gol de María Rosa Tamburini ha tornat a ficar a les santcugatenques en el partit, però les locals han fet el quart i definitiu gol del matx.

Jornada 15: CP Manlleu 6 - PHC Sant Cugat 0
2015-02-28 - Manlleu

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení cau golejat (6-0) a la pista del Manlleu a la 15a jornada de l'Ok Lliga femenina. Amb aquesta derrota les vermell-i-negres segueixen en posicions de descens i en penúltima posició.

El líder de l'Ok Lliga femenina, el CP Manlleu, no ha donat cap opció al Patí Hoquei Club Sant Cugat passant-lo per sobre amb una golejada. Tot i el resultat les vermell-i-negres han disposat d'ocasions al principi del partit quan el marcador encara reflectia el 0 a 0. Però en el minut cinc la local Nara López ha avançat el seu equip i el partit ha estat de domini local.

Abans del descans les manlleuenques ja havien fet tres més per marxar amb un clar 4 a 0. A la represa, les vermell-i-negres no han aconseguit fer cap gol mentre que el CP Manlleu ha incrementat la renda amb dos més per tancar el resultat amb el 6 a 0 final.

Jornada 14: PHC Sant Cugat 2 - CH Mataró 3
2015-02-21 - 21:00 - PAV2

Patí Hoquei Club Sant Cugat: C. Elié, B. Soldevilla, A. Espriu, J. Navarro i M. R. Tamburini. També han jugat C. Tamburini, L. de los Santos, M. Monllao.

CH Mataró: A. Escalas, J. Canal, M. Soler, C. Fontdeglòria i X. Piqué. També han jugat L. Manzanares, O. Castellví.

Gols: 1-0 M. R. Tamburini (6'), 1-1 X. Piqué (12'), 1-2 O. Castellví (13'), 1-3 O. Castellví (36'), 2-3 M. R. Tamburini (37')

Àrbitre: Pablo García Suárez. No hi ha hagut amonestacions.

Jornada 13: PHC Sant Cugat 3 - Igualada Femení HCP 5
2015-02-14 - 18:00 - CAR

L'Igualada s'ha avançat ràpid en el minut 3 de partit tot i que les locals han disposat de dues ocasions per empatar. De nou han estat les visitants les que han anotat el segon en el minut 12 i el tercer en el minut 14. El partit era molt més igualat del que reflectia el marcador i poc abans del descans Judit Navarro ha fet l'1 a 3. A la represa, les santcugatenques han tornat a tenir ocasions i en un xut de Blanca Soldevila desviat per Anna Espriu han tornat a entrar en el partit per fer el 2 a 3.

La mateixa Anna Espriu ha pogut empatar, però ha topat amb el pal i en el minut 33 l'Igualada ha fet el quart gol. En la jugada següent Rosa Tamburini ha tornat a posar emoció amb una falta directa, però de nou ha arribat un gol visitant per sentenciar fent el 3 a 5 definitiu. El tècnic del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Lluís Galbas, destaca la millora de l'equip i el fet d'haver creat nombroses ocasions.

Jornada 12: Sferic 3 - PHC Sant Cugat 1
2015-02-07 - 18:00 - PAV2
Durant la primera part el Patí Hoquei Club Sant Cugat ha tingut ocasions i ha lluitat per marcar el primer gol. Tot i això, l'Sferic Terrassa no s'ha donat per vençut i Regina Flix ha obert la llauna del partit. Dos minuts després la intensitat en atac de les santcugatenques ha dut a Blanca Soldevila a empatar el matx.

A la represa la dinàmica s'ha repetit però la defensa visitant s'ha debilitat i les egarenques han aprofitat l'avinentesa per avançar-se en dues ocasions en el marcador. Les vermell-i-negres han anat a remolc de les locals i no han pogut evitar la derrota.

Jornada 11: PHC Sant Cugat 0 - CP Vilanova 0
2015-02-01 - 13h - PAV2
Les vermell-i-negres han disposat de la primera ocasió en el primer minut mitjançant Judit Navarro, però el Vilanova també ha tingut la seva en un mà a mà que Cristina Elié ha rebutjat. En el primer temps han estat les santcugatenques les que s'han acostat més a la porteria rival, amb un xut llunyà de Rosa Tamburini i una ocasió de Blanca Soldevila. En els últims instants les visitants han començat a atacar de forma clara i han tingut una doble ocasió que de nou Elié ha tret i un pal després d'una jugada individual.

A la represa, la primera aproximació ha estat del Patí Hoquei Club Sant Cugat, però les vilanovines han passat a dominar el matx amb possibilitats d'avançar-se. Les vermell-i-negres buscaven els contraatacs i en un Anna Espriu ha estat a punt d'arribar per fer l'1 a 0. A un minut i mig per al final el matx s'ha tornat boig. Una falta directa del Vilanova, una nova ocasió local i una altra falta per a les vermell-i-negres a cinc dècimes per l'acabament han estat les ocasions errades per tots dos conjunts que han confirmat l'empat sense gols.

Jornada 10: CHP Bigues 3 - PHC Sant Cugat 1
2015-01-25 - 12:45 - Bigues i Riells
Jornada 9: PHC Sant Cugat 2 - HC Palau 5
2015-01-17 - 18:30 - PAV2
El Palau ha dominat el partit des del principi, esperant darrere i aprofitant les nombroses pèrdues de bola del Patí Hoquei Club Sant Cugat. Les de Pep Mateo, amb dificultats per acabar les jugades, veien com les visitants arribaven al facilitat a la porteria local, tot i que només n'han aconseguit concretar una gràcies a Laura Puigdueta, que ha aconseguit l'única diana de la primera part.

Al segon temps, un error de concentració de la defensa santcugatenca només començar ha acabat amb un gol de Berta Busquets des de lluny. Amb el 0 a 2 i el partit coll avall, les visitants han trobat la porteria amb més facilitat. Un doblet d'Elisabet Gurri i una diana de Carla Masclans han col·locat el 0 a 5 al marcador. Afortunadament per les vermell-i-negres, dos gols de Rosa Tamburini a les acaballes del matx han reduït la distància i han deixat un millor regust a les de Pep Mateo, que han sumat la segona derrota consecutiva.

Jornada 8: Girona 1 - PHC Sant Cugat 0
2015-01-10 - 20:00 - Girona

La primera part ha estat molt igualada entre tots dos conjunts que han arribat al descans amb l'empat inicial i amb poques ocasions de gol. A la represa, el Patí Hoquei ha dominat el matx en els primers 10 minuts fent un joc, el millor de la temporada per al seu tècnic, Pep Mateo. A partir d'aquest instant desconexió total de les jugadores que han començat el seu desgavell defensiu. Les aturades de la portera Cristina Elié han deixat sense atac les nombroses ocasions de les gironines. Després de molta insistència, a les acaballes del matx, les locals han marcat el gol del triomf.

Jornada 7: PHC Sant Cugat 2 - Sta. Mª del Pilar 1
2014-12-21 - 13:00 - pav2

Les vermell-i-negres han sortit amb poca intensitat al parquet i ho han pagat amb el gol de Julia De Andrés, que ha aprofitat una pilota franca dins l'àrea petita per batre Cristina Eliè. Les noies de Pep Mateo han tingut l'empat a l'estic d'Anna Espriu, que ha fallat una falta directa i, uns segons després, n'ha comès una altra que ha fallat el Santa María del Pilar.

A la represa, el Patí Hoquei Club Sant Cugat ha sortit amb més força i ha sovintejat la porteria d'Elena Díez. El partit ha estat a punt de posar-se molt negre per a les vermell-i-negres quan l'àrbitre ha ensenyat targeta blava a la portera santcugatenca, Cristina Elié. Afortunadament pel bàndol local, la seva substituta, Clara Escudé, ha aturat la falta directa posterior i tot el que han xutat les visitants. Quan faltaven 15 minuts per acabar el matx, ha arribat per fi el gol santcugatenc, de la mà de Maria Rosa Tamburini, que ha rematat una passada de Carmina Tamburini.

El partit, llavors, ha entrat en una dinàmica d'anada i tornada que donava opcions als dos equips, que no acabaven de trobar el fons de la xarxa. Ho ha fet finalment Blanca Soldevila amb un xut llunyà en què Elena Díez podria haver fet molt més. Aquest gol semblava decidir el partit, però, a falta de només dos segons, Maria Rosa Tamburini ha comès una falta directa que oferia una oportunitat d'or a les madrilenyes per empatar. Claire Currey ha enviat el seu xut fora i les noies de Pep Mateo han pogut respirar finalment per sumar la seva segona victòria consecutiva.

Jornada 20: Sta. Mª del Pilar 0 - PHC Sant Cugat 2
2014-12-14 - 12:45 - Madrid

Les locals han mantingut una alta intensitat en una defensa sòlida i han sabut sortir bé al contraatac. Després d'aconseguir emptar contra les campiones d'Europa, les de Pep Mateo han afrontat el partit contra el Santa María del Pilar amb més optimisme.

Ana Espriu ha estrenat el marcador contra el Santa María a la primera part, i el segon de les visitants l'ha marcat Blanca Soldevilla. Tot i sumar tres gols en els dos partits, les santcugatenques han tingut moltes més ocasions que no han pogut acabar en gol.

Jornada 6: CP Alcorcón 1 - PHC Sant Cugat 1
2014-12-13 - 18:30 - Alcorcón

El Patí Hoquei Club Sant Cugat afrontava el primer partit de la doble jornada a Madrid aquest cap de setmana amb l'esperança de sumar els primers punts de la temporada contra un Alcorcón que, tot i perdre quatre jugadores importants de la plantilla campiona d'Europa l'any passat, havia començat molt bé la temporada. En un matx força igualat, Lucía Martínez per part local i Judit Navarro per la visitant han trobat la xarxa a la primera part, mentre que al segon temps cap dels dos equips ha aconseguit anotar.

Després d'un minut final d'infart, amb dues faltes directes favorables a l'Alcorcón, el Patí Hoquei Club Sant Cugat femení ha aconseguit el primer empat de la temporada i afronta el matx d'aquest diumenge, contra el Santa María del Pilar, amb més optimisme.

Jornada 5: PHC Sant Cugat 0 - Hostelcur Gijon HC 5
2014-12-07 - 13:00 - pav2

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha culminat el seu particular via crucis, els tres partits contra els millors equips de la Ok Lliga, Manlleu, Voltregà i Gijón, amb una altra golejada en contra. Després del mal partit del divendres davant el Voltregà, les vermell-i-negres han aconseguit plantar cara a les asturianes, que s'han endut un resultat massa contundent pel joc que han mostrat.

Les asturianes han dominat amb comoditat els primers minuts, i només una gran actuació de Cristina Eliè ha impedit una golejada més gran. Vanessa Daribó ha avançat les visitants al minut 8 i dos gols més de Sara González han col·locat el 0 a 3 al marcador amb què s'ha arribat al descans.

A la represa, el Patí Hoquei Club Sant Cugat femení ha sortit decidit a anivellar el joc i ha aconseguit treure's de sobre el domini asturià i començar a rondar la porteria visitant sense sort, perquè fins i tot ha fallat un penal. Més encert ha tingut Vanessa Daribó que n'ha transformat un a cinc minuts del final per posar el 0 a 4. Un últim gol en pròpia porteria ha tancat el marcador final (0-5). L'entrenador de l'equip, Pep Mateo, destaca la dificultat del calendari i espera que la doble jornada del cap de setmana serveixi per sumar sis punts.

Jornada 3: PHC Sant Cugat 0 - CP Voltregà 8
2014-12-05 - 21:00 - pav2

El campió de l'Ok Lliga ha evidenciat amb el seu joc la raó per la qual l'any passat es va endur el títol. La frenètica circulació de pilota i la velocitat de les seves transicions ha donat ràpidament els seus fruits a les de Sant Hipòlit, que han encarrilat el partit amb solvència amb gols de Natasha Lee, per partida doble, i Cristina Barceló. Les de Pep Mateo ho intentaven amb timidesa, però ha estat de nou Lee qui ha marcat a tres minuts per al descans.

La millor ocasió local ha estat un penal que no ha pogut convertir Carmina Tamburini, i a menys d'un minut per a la mitja part Esther Nadal ha posat més terra per mig amb el 0 a 5. A la represa s'ha igualat el joc, hi ha hagut més equilibri i el Patí Hoquei ha gaudit de més aproximacions a l'àrea rival. Ara bé, l'efectivitat ha tornat a ser visitant de la mà, de nou, de Natasha Lee al minut 4, de Sílvia Jurado al 12 i d'Anna Romero, que quan restava tant sols un minut ha acabat fent el definitiu 0 a 8.

Jornada 2: PHC Sant Cugat 1 - CP Manlleu 7
2014-11-15 - 18:00 - pav2
El Patí Hoquei Club Sant Cugat sabia que era pràcticament una utopia sumar punts contra el Manlleu, però en els primers minuts ha plantat cara i fins i tot s'ha avançat mitjançant Judit Navarro. Les visitants tenien el control del joc i generaven més perill que l'equip de Pep Mateo, que provaven de sorprendre el Manlleu des de les transicions amb velocitat. Però només un minut després del gol de Navarro, Burgaya ha empatat materialitzant una de les moltes opcions de les visitants.

Quan faltaven cinc minuts pel descans les manlleuenques han trencat el partit amb dos gols, començant a posar terra per mig i encarrilant la victòria. El descans no ha apaivagat la fam golejadora visitant, i als 30 segons de la represa ja havien fet el quart, mitjançant Laura Vall Pérez. Les santcugatenques han aprofitat una mínima baixada de tensió del Manlleu per crear una mica més de perill, però ha estat de nou Vall Pérez qui ha tornat a marcar, i al cap de dos minuts ho ha fet Burgaya per anotar el sisè.

A poc més de dos minuts per a la conclusió, Laura Bracons ha fet el setè i definitiu gol. El tècnic de l'equip, Pep Mateo, opina que el resultat és massa contundent per com ha anat el partit.

Jornada 1: CH Mataró 5 - PHC Sant Cugat 4
2014-11-08 - 16:00 - Mataró

Els primers 25 minuts han sortit tal i com esperava el Patí Hoquei Club Sant Cugat femení. Les de Pep Mateo han aconseguit trenar tres contraatacs per posar-se per davant còmodament al marcador i semblava que es sobreposaven bé a les baixes davant d'un equip acabat d'ascendir a l'Ok Lliga, però una badada defensiva ha permès empatar al conjunt maresmenc abans del descans.

Les dificultats de debò han arribat per a les vermell-i-negres al segon temps. Un polèmic penal, que ha acabat amb expulsió, de Cristina Eliè ha trastocat a les de Pep Mateo, que han vist com el Mataró empatava en només dos minuts. Una falta directa ha tornat a donar l'avantatge a les santcugatenques, però el cansament i les baixes han culminat amb la reacció de les locals, que han anotat el gol de la victòria a falta de 3 minuts.

Les protagonistes de l'Ok Lliga femenina esperen un curs més competitiu
Quatre jugadores catalanes repassen a l'entrevista d'En joc' el nou curs de la competició, que s'ha iniciat aquest cap de setmana

LAXARXA.COM

Copa EsportsPenedes: CH Mataró 1 - PHC Sant Cugat 2
2014-10-11 - jornada 4 - Mataró

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení ha sumat el segon triomf a la Copa EsportsPenedès.cat davant el Mataró (1-2). Les noies de Pep Mateo, liderades per Judit Navarro, autora dels dos gols, s'han imposat a domicili, han acabat segones del Grup A i s'han classificat per a les semifinals de la competició.

CH Mataró: Ariadna Escalas, Adriana Chiva, Júlia Canal (1), Laura Manzanares, Ona Castelví, Clara Ràfols i Xantal Piqué.

PHC Sant Cugat: Cristina Elié (p), Anna Espriu, Mª Rosa Tamburini, Judit Navarro (2) i Laura de los Santos - cinc inicial - Carmina Tamburini, Aina Avila, Maria Montlleo i Marta Nache (p).

Copa EsportsPenedes: PHC Sant Cugat 5 - Palau 2
2014-10-04 - jornada 3 - pav2
Les vermell-i-negres han sortit molt fortes i han fet front a les baixes de Judit Navarro i Belén Soria, tot i que el Palau jugava sense les seves dues internacionals. El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha perseguit el gol des del primer minut de partit, i ha aconseguit declinar la balança al seu favor arribant a la mitja part amb un avantatge de dos gols (3-1).

A la represa les santcugatenques han guanyat l'esquena a les seves rivals i han seguit pressionant-les. En el minut 11 Maria Rosa Tamburini ha recuperat una bola que ha acabat al fons de la xarxa, però el Palau ha reaccionat i ha marcat la seva segona diana. Tamburini ha tancat la golejada amb un cinquè gol a falta d'un minut per al final del partit.

Copa EsportsPenedes: PHC Sant Cugat 3 - Girona 3
2014-09-30 - jornada 2 - pav2

Les vermell-i-negres van començar fortes i van arribar al descans amb (2-0), marcador que les locals van igualar a la represa. Però un minut després de la remuntada gironina Maria Rosa Tamburini va desequilibrar de nou el partit amb el (2-3). Quan faltaven cinc minuts per al final les locals van establir el definitiu empat a tres.

El PHC Sant Cugat ocupa la quarta posició del grup A amb un punt i el pròxim compromís les enfrontarà al Palau de Plegamans, que encara no ha puntuat, aquest dissabte al pav 2. Serà el segon partit a casa de les de Pep Mateo en aquest torneig.

Copa EsportsPenedes: CP Voltregà 5 - PHC Sant Cugat 2
2014-09-20 - Jornada 1 - Sant Hipolit de Voltregà

CP Voltregà: Laia Vives (p), Ester Nadal (2), Aina Lafon, Ariadna Campistol, Anna Romero, Silvia Jurado (1), Aina Aixé (1) i Anna Gil.

PHC Sant Cugat: Cristina Elié (p), Anna Espriu, Mª Rosa Tamburini (2), Judit Navarro, Belén Soria, Blanca Soldevila, Laura de los Santos, Carmina Tamburini, Maria Montlleo i Marta Nache (p).

Copa Monestir: PHC Sant Cugat 2 - Selecció Reno OK Liga 5
2014-09-12 - 19:30 - PAV2
Reus Deportiu 3 - PHC Sant Cugat 4
2014-09-07 - 19h - Reus

El PHC Sant Cugat OK Lliga va guanyar diumenge el Torneig Internacional del Reus Deportiu davant l’equip local en vèncer per 4 gols a 3 en un partit molt disputat.

Les santcugatenques es presentaven amb les absències de les defenses Blanca Soldevila (convocada amb la Selecció Catalana per un partit a L’Espluga de Francolí) i Belen Soria, però amb la tornada a la competició de la Mª Rosa Tamburini, després de ser mare fa només 6 mesos, i el debut de la Maria Monllaó procedent del Femení B.

El partit es va complicar d’inici amb l’expulsió de l’Entrenador vermell-i-negre per una discussió amb l’àrbitre, cosa que va provocar que l’equip es quedés amb 2 jugadores de pista i que la inferioritat de 4 minuts provoqués un desavantatge de 2 a 0 per a les locals. L’equip no es va descompondre i va fer valer la superioritat tècnica amb gols de la Mª Rosa Tamburini (2) i l’Anna Espriu (2). El matx va ser molt esportiu.

PHC Sant Cugat: Marta Nache (p), Mª Rosa Tamburini (2), Anna Espriu (2), Judit Navarro, Laura de los Santos – cinc inicial – Cristina Elié (p), Carmina Tamburini i Maria Monllao.