Delegat/da: Rosa Fernández i Guillem Tamburini

- Dimarts de 21:00 a 22:15 al PAV2.
- Divendres de 20:45 a 22:00 al PAV2.
Partits com equip local:
- Dissabte 15:30 PAV2.

Podeu seguir l'OK Lliga Femenina amb els resultats i classificacions de cada jornada en el teletext de TV3 i el Canal 33 en la pàgina 265.

ASSOCIACIÓ CATALANA DE CLUBS D'HOQUEI PATINS FEMENÍ

associaciocatfemeni@gmail.com

(diumenge 20-06-10 a Cerdanyola)

CERDANYOLA CH: 10-Laia Salicrú, 4-Daniela Guerrero, 5-Yolanda Font, 6-Mònica Piosa, 8-Adriana Gutiérrez, 2007 La Flama Verda -cinc inicial- 99-Bea Iglesias, 2-Vanessa Daribo, 3-Anna Espriu, 7-Quima Jimeno, 9-Marina Garriga. Ent.: José Emilio Borregán.

PHC SANT CUGAT: 30-Mercè Ribes, 4-Elisenda Gassó, 6-Blanca Soldevila, 7-Mª Rosa Tamburini, 8-Paula Torner -cinc inicial- 3-Carmina Tamburini, 11-Laura de los Santos. Ent.: Jorge Raga.

Gols: 1-0 Adriana Gutiérrez, min. 12; 2-0 Daniela Guerrero, min. 18; 2-1 Elisenda Gassó, min. 26; 3-1 Daniela Guerrero, min. 29.

Col·legiat: Joaquim Serraclara.

(dissabte 12-06-10 a les 15:30 PAV2)

PHC SANT CUGAT: Mercè Ribas, Mª Rosa Tamburini, Blanca Soldevila, Paula Torner i Amaya Gutierrez -cinc inicial- Elisenda Gasso, Laura de los Santos i Gaby Muller.

BIESCA GIJON HC: Cristina Klein, Marta Soler, Luciana Agudo, Ainhoa García i Maria Fernandez -cinc inicial- Elena Gonzalez, Sara Gonzalez, Barbara Garcia, Silvia Cabrecha i Leticia Inestal.

Gols:
1-0 (2,05') Blanca Soldevila, 1-1 (5,44') Ainoha Garcia, 2-1 (11,29') Paula Torner, 2-2 (21,58') Sara Gonzalez, 2-3 (23,53') Sara Gonzalez, 2-4 (27,20') Sara Gonzalez, 2-5 (35,21') Luciana Agudo, 2-6 (38,12') Leticia Inestal.

Arbitro: Josep Cornudella. - TB:0; TR: 0

(dissabte 22-05-10 a les 15:30 PAV2)

PHC SANT CUGAT: Mercè Ribas, Mª Rosa Tamburini, Blanca Soldevila, Elisenda Gasso i Amaya Gutierrez -cinc inicial- Paula Torner, Laura de los Santos i Gaby Muller.

CHP BIGUES I RIELLS: Cristina Vegas, Sara Cristofol, Gemma Cristofol, Maren Wichardt i Neus Montserrat -cinc inicial- Ariadna Badia, Julia Coll, Marta Borras i Georgina Gervilla.

Gols:
0-1 (0,34') Maren Wichardt, 1-1 (1,21') Blanca Soldevila, 2-1 (8,20') Mª Rosa Tamburini, 2-2 (9,21') Maren Wichardt, 2-3 (11,06') Sara Cristofol, 3-3 (14,03') Mª Rosa Tamburini, 3-4 (14,58') Maren Wichardt, 4-4 (20,17') Amaya Gutierrez, 5-4 (26,25') Mª Rosa Tamburini i 6-4 (31,05') Blanca Soldevila.

Arbitro: Esteve Grima. - TB:1; TR: 0
TB: Gemma Cristofol (CHP Bigues i Riells)

(dissabte 16-05-10 a les 12:45)

CE ARENYS DE MUNT: Vicky Rodriguez, Leticia Corrales, Natalia Corrales, Vanessa Garcia i Laia Pera -cinc inicial- Maria Majó, Elena Ruiz, Laia Ibañez i Marta Espiell.

Gols:
CE Arenys de Munt: Leticia Corrales (4), Natalia Corrales, Vanessa Garcia (2), Laia Pera i Elena Ruiz.
PHC Sant Cugat: Amaya Gutierrez.

Arbitro: Luisa Perez. - TB:0; TR: 0

(dissabte 08-05-10 a les 15:30 PAV2)

CP VOLTREGA: Laia Vives, Natasha Lee, Anna Romero, Marta Monpart i Carla Giudici -cinc inicial- Mieria Moraleda, Maria Ferrón i Anna Casarramona.

Gols:
0-1 (9,39?) Natasha Lee, 0-2 (22,34?) Natasha Lee, 0-3 (23,32?) Natasha Lee, 0-4 (25,14?) Anna Casarramona, 1-4 (26,16?) Paula Torner i 1-5 (37,49?) Maria Ferrón.

(dissabte 17-04-10 a les 15:30 PAV2)

CP ALCORCON: Maria del Moral, Carolina Escobar, Claire Currey, María Rodriguez i Laura Hernandez -cinc inicial- Marina Curto, Julia de Andrés i Elena Sala.

Gols:
0-1 (0,30') Marina Rodriguez, 1-1 (1,04') Mª Rosa Tamburini, 1-2 (6:04') Carolina Escobar, 1-3 (7:50') Maria del Moral, 1-4 (13:37') Marina Rodriguez, 2-4 (20:25') Blanca Soldevila, 2-5 (23:30') Carolina Escobar i 3-5 (30:04') Amaya Gutierrez.

Arbitre: David Coll. - TB:1; TR: 0
TB: Amaya Gutierrez (PHCSC)

(dissabte 10-04-10 a les 17:00 a Sevilla)

CP CLARET: E.Contreras, Rosa Fernandez, Mireia Carreño, Ariadna Masmitja, Nadia Garcia -cinc inicial- A.Ruiz, Ana Angelino i Marta Fernandez.

PHC SANT CUGAT: Mercè Ribas, Mª Rosa Tamburini, Paula Torner, Blanca Soldevila, Elisenda Gasso -cinc inicial- Carmina Tamburini, Laura de los Santos i Gaby Muller.

Gols:
0-1 (7,47') Elisenda Gasso, 0-2 (9:05') Paula Torner, 1-2 (19,41') Ariadna Masmitjà, 1-3 (26,45') Paula Torner, 1-4 (29:48') Elisenda Gasso i 1-5 (38,10') Laura de los Santos.

Arbitre: José Castro. - TB:0; TR: 0

(diumenge 28-03-10 a les 12:30 a Terrassa-La Maurina)

SFERIC TERRASSA: Mireia Cabistany, Anna Aguilar, Judith Milla, Laia Archs, Judith Navarro -cinc inicial- Marina Saperas, Silvia Ferrer, Aina Paredes i Antonella Arcuri.

PHC SANT CUGAT: Mercè Ribas, Mª Rosa Tamburini, Amaya Gutierrez, Paula Torner, Blanca Soldevila -cinc inicial-, Elisenda Gasso, Carmina Tamburini, Laura de los Santos i Gaby Muller.

Gols:
0-1 (7,46') Amaya Gutierrez, 1-1 (18,55') Judith Milla, 1-2 (19,58') Paula Torner, 1-3 (21,40') Paula Torner, 1-4 (22,51') Elisenda Gasso i 1-5 (24,24') Mª Rosa Tamburini.

Arbitro: Josep Gomez. - TB:2; TR: 0
TB: Mª Rosa Tamburini (3,43' - PHCSC) i Laia Archs (24,18' SFERIC).

(dissabte 13-03-10 a les 15:30 al PAV2)

PHC SANT CUGAT: Mercè Ribas, Elisenda Gasso, Mª Rosa Tamburini, Paula Torner, Blanca Soldevila -cinc inicial-, Amaya Gutierrez, Carmina Tamburini, Laura de los Santos i Gaby Muller.

IGUALADA HC: Laura Balaguer, Anna Gil, Clara Ferrer, Maria Diez, Ivonne Copovi -cinc inicial- Elba Garreta, Aida Vera, Raquel Bernadas, Teresa Bernadas.

Goles: 0-1 (6,04') Maria Diez, 0-2 (11,29') Anna Gil, 0-3 (12,35') Ivonne Copovi.
1-3 (29,48') Maria Rosa Tamburini, 2-3 (31,29') Amaya Gutierrez, 3-3 (36,41') Maria Rosa Tamburini i 4-3 (38,34') Maria Rosa Tamburini.

(dissabte 27-02-10 a les 15:30 al PAV2)

PHC SANT CUGAT: Mercè Ribas, Amaya Gutierrez, Mª Rosa Tamburini, Paula Torner, Blanca Soldevila -cinc inicial-, Elisenda Gasso, Carmina Tamburini, Laura de los Santos i Gaby Muller.

CP VILANOVA: Caterina Ortega, Berta Tarrida, Claudia Miret, Maria Figuerola y Pia Sarmiento -cinc inicial- Solene Voltzenlugel, Mercè Guerra, Ester Nadal, Regina Flix i Sofia Griñan.

Gols: 1-0 (5,08') Amaya Gutierrez, 2-0 (8,47') Blanca Soldevila, 3-0 (9,19') Paula Torner, 3-1 (12,14') Pia Sarmiento, 3-2 (12,58') Pia Sarmiento, 3-3 (19,25') Claudia Miret, 3-4 (27,29') Berta Tarrida, 4-4 (28,45') Mª Rosa Tamburini, 4-5 (31,17') Berta Tarrida, 4-6 (32,58') Berta Tarrida y 5-6 (39,06') Paula Torner.

Arbitre: E. Grima. - TB:1; TR: 0
TB: Amaya Gutierrez (PHCSC 11,17').

Foto Albert Clavé
(dissabte 13-02-10 a les 15:30 al PAV2)

PHC SANT CUGAT: Mercè Ribas, Amaya Gutierrez, Mª Rosa Tamburini, Paula Torner, Elisenda Gasso ?cinc inicial?, Blanca Soldevila, Carmina Tamburini, Laura de los Santos i Gaby Muller.

CERDANYOLA HC: Laia Salicru, Monica Piosa, Iolanda Font, Daniela Guerrero, Adriana Gutierrez -cinc inicial- Vanesa Daribo, Anna Espriu, Marina Garriga, Quima Jimeno i Beatriz Iglesias.

Gols: 0-1 (1,44') Adriana Gutierrez, 0-2 (4,03') Daniela Guerrero, 0-3 (12,02') Iolanda Font, 1-3 (19,49') Amaya Gutierrez, 1-4 (24,36') Vanesa Daribo, 1-5 (32,15') Daniela Guerrero.

Arbitre: X. Buixeda. - TB:2; TR: 0
TB: Blanca Soldevila (PHCSC) i Monica Piosa (Cerdanyola HC).

(diumenge 07-02-10 a les 11:00 a Gijón-Asturies)

BIESCA GIJON HC: Cristina Klein, Marta Soler, Sara Gonzalez, Ainoha Garcia, Maria Fernandez -cinc inicial- Elena Gonzalez, Barbara Garcia, Silvia Cadrecha, Leticia Inestal.

Gols: 1-0 (24,56') Sara Gonzalez, 2-0 (26,18') Marta Soler, 2-1 (35,29') Elisanda Gasso, 3-1 (38,39') Marta Soler.

Arbitre: I. Garmendia. - TB:1; TR: 0
TB: 1-Paula Torner (PHCSC)

(dissabte 06-02-10 a les 20:30 a Mieres-Asturies)

CP MIERES: Teresa Porrit, Aida Gutierrez, Miriam de la Fuente, Iria Martinez, Jessica Braña -cinc inicial- Alba Gallaste i Sara Serrano.

PHC SANT CUGAT: Mercè Ribas, Amaya Gutierrez, Elisenda Gasso, Paula Torner, Blanca Soldevila -cinc inicial-, Mª Rosa Tamburini, Carmina Tamburini, Laura de los Santos i Gaby Muller.

Gols: 0-1 (1,06') Blanca Soldevila, 0-2 (5,17') Amaya Gutierrez, 1-2 (5,45') Jessica Braña, 1-3 (14,44') Amaya Gutierrez, 1-4 (22,06') Mª Rosa Tamburini, 1-5 (29,21') Paula Torner.

Arbitre: M. Diaz - TB:1; TR: 0
TB: 1-Elisenda Gasso (PHCSC)

(dissabte 30-01-10 a les 21:30 al PAV2)

PHC SANT CUGAT: Mercè Ribas, Amaya Gutierrez, Elisenda Gasso, Mª Rosa Tamburini, Blanca Soldevila ?cinc inicial?, Paula Torner, Carmina Tamburini, Laura de los Santos i Gaby Muller.

CP MIERES: Teresa Porrit, Aida Gutierrez, Miriam de la Fuente, Alba Gallaste, Jessica Braña -cinc inicial-.

Gols: 0-1 (1,52?) Jessica Braña, 1-1 (2,45') Mª Rosa Tamburini, 2-1 (11,07') Paula Torner, 3-1 (14,51') Amaya Gutierrez, 4-1 (24,20') Mª Rosa Tamburini, 4-2 (26,10') Jessica Braña, 4-3 (31,02') Jessica Braña, 5-3 (36,55') Mª Rosa Tamburini, 5-4 (37,14') Miriam de la Fuente.

Arbitro: C. Pernas - TB:3; TR: 0
TB: 1-Alba Gallaste (MIE), 1-Elisenda Gasso (PHCSC), 1-Paula Torner (PHCSC)

(dissabte 23-01-10 a les 15:30 al PAV2)

PHC SANT CUGAT: Mercè Ribas, Amaya Gutierrez, Elisenda Gasso, Mª Rosa Tamburini, Paula Torner -cinc inicial-, Carmina Tamburini, Blanca Soldevila, Laura de los Santos y Gaby Mueller.

CP CLARET: Andrea Ruiz, Rosa Fernandez, Ariadna Masmitja, Susa Pandavenes i Mireia Carreño -cinc inicial-, Ana Angelino, María Da Silva, Marta Fernandez i Elena Contreras.

Gols: 1-0 (1,08') Paula Torner, 2-0 (8,32') Paula Torner, 3-0 (10,44') Blanca Soldevila, 3-1 (14,09') Ana Angelino, 3-2 (16,31') Ana Angelino, 4-2 (23,24') Amaya Gutierrez, 4-3 (24,47') Ariadna Masmitja i 5-3 (29,14') Elisenda Gasso.

Arbitre: J.Cornudella - TB:0 ; TR: 0

(dissabte 17-01-10 a les 12:30 al Bigues i Riells)

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení cau per 5 gols a 2 contra el CHP Bigues i Riells en la novena jornada de l'OK Lliga. Un partit molt igualat on les santcugatenques han tingut opcions de puntuar fins els darrers minuts. Maria Rosa Tamburini i Amaya Gutiérrez han estat les golejadores vermell-i-negres.

Partit igualat entre el CHP Bigues i Riells i el PHC Sant Cugat, que s'ha decantat a favor del les del Vallès Oriental. Un primer temps igualat en què les locals s'han avançat en dues ocasions, avantatge que les santcugatenques han neutralitzat en dues ocasions obra de Maria Rosa Tamburini i Amaya Gutiérrez.

A la represa, ha continuat la igualtat en el marcador fins que el Bigues i Riells ha aconseguit avançar-se per tercera vegada. Tot i anar per darrere en el lluminós, les santcugatenques han tingut opcions per empatar. Però en els darrers minuts, el Bigues i Riells s'ha mostrat molt efectiu de cara a porteria i ha sentenciat amb dos gols deixant el resultat final en 5 a 2.

(dissabte 9-01-10 a les 15:30 al PAV2)

El partit davant les del Maresme ha estat complicat, al minut 4 les visitants s'avançaven al marcador i tot i que les santcugatenques es defensaven amb ordre no arribaven amb perill a la porteria rival. Un gol de penal feia que l'equip local arribés a la mitja part amb un desavantatge de dos gols. A la segona part el cansament ha fet acte de presència a l'equip santcugatenc i en un marge de tres minuts les d'Arenys han marcat tres gols que han trencat el partit.

Fitxa tècnica:

PHC Sant Cugat: Mercè Ribas, Amaya Gutierrez, Blanca Soldevila, Elisenda Gasso, Mª Rosa Tamburini, -cinc inicial-, Carmina Tamburini, Paula Torner, Laura de los Santos i Gaby Mueller.

CE Arenys de Munt: Vicky Rodriguez, Maria Majo, Leticia Corrales, Natalia Corrales, Laia Pera, -cinc inicial-, Vanessa Garcia, Elena Ruiz i Maria Espriu.

Gols: 0-1 (5,13') Leticia Corrales, 0-2 (13,58') Maria Majo, 0-3 (22,26') Maria Majo, 0-4 (26,23') Natalia Corrales, 0-5 (26,47') Laticia Corrales, 0-6 (29,05') Leticia Corrales.

Arbitre: J.Gómez - TB:0 ; TR: 0

(divendres 8-01-10 a les 21:45 al PAV2 -partit avançat-)

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení guanya per 5 gols a 0 al Filtros Cartés St. Maria del Pilar de Madrid en el partit avançat de la desena jornada de l'OK Lliga Femenina. Amb aquesta victòria les vermell-i-negres segueixen invictes com a locals.

Durant els primers minuts de partit, les vermell-i-negres han dominat el joc i la possessió. En el minut 3 ha arribat l'1 a 0 (Amaya). Les jugadores d'Albet Méndez s'han tornat a avançar en el minut 9 (Mª Rosa) i instants després ha arribat el tercer (Blanca). A partir d'aquí les santcugatenques han imposat els seu estil de joc i han superat clarament les rivals. Abans del descans han arribat el quart (Mª Rosa) en el minut 19.

La segona part ha estat més igualada. En el minut 4 ha arribat el definitiu 5 a 0 (Amaya) i l'entrenador local ha donat minuts a totes les jugadores.

PHC Sant Cugat: Mercè Ribas, Amaya Gutierrez, Blanca Soldevila, Elisenda Gasso, Carmina Tamburini, Mª Rosa Tamburini, Laura de los Santos i Gaby Mueller.

Filtros Cartés Santa Maria del Pilar: Maria Herranz, Alicia Cuesta, Gema Hernandez, Teresa Benet, Ester Leon, Paloma Plasencia, Pilar Galan, Rocio Dobarco i Teresa Sánchez.

Gols: 1-0 (2,53') Amaya Gutierrez, 2-0 (9,50') Mª Rosa Tamburini, 3-0 (10,50') Blanca Soldevila, 4-0 (18,53') Mª Rosa Tamburini i 5-0 (23,58') Amaya Gutierrez.

Arbitre: J.A. Ribó - TB:0 ; TR: 0

(dissabte 19 a les 21:00 a Voltregà)

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení cau derrotat per 9 gols a 2 a la pista del líder, el Voltregà. Les locals demostren la seva superioritat a la pista davant un conjunt santcugatenc que planta cara en els primers minuts de partit.

El Voltregà és ara mateix el gran dominador de l'hoquei patins femení estatal. Són un líder sòlid amb uns grans números tant atacants com defensius. Les locals han guanyat tots els partits amb 45 gols a favor i només sis en contra. Tenint en compte totes aquestes dades, el PHC Sant Cugat arribava al matx conscient de la dificultat de treure alguna cosa positiva de Sant Hipòlit. El matx només ha estat igualat en els primers minuts perquè després les locals han demostrat una gran efectivitat atacant. Tot i això, les santcugatenques han marcat dos gols que han deixat el marcador en el 9 a 2 definitiu.

Cal destacar el retorn de l'Amaya Gutierrez, que ha estat estudiant a Londres des del setembre, i l'absència de la Paula Torner per motius laborals.

Les jugadores d'Albert Méndez tanquen l'any a la part mitja de la classificació i no tornaran a la competició fins el 9 de gener quan rebran l'Arenys de Munt, cinquè classificat.

(diumenge 6 a les 12:00 a Madrid - partit avançat-)

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení goleja 1 a 7 a la pista del Santa Maria del Pilar. Les santcugatenques s'imposen còmodament a un rival inferior però molt lluitador.

Després de perdre dissabte a la pista del CP Alcorcón, el Patí Hoquei Club Sant Cugat femení ha recuperat els tres punts a la pista del Santa Maria del Pilar. Les santcugatenques han tingut un partit plàcid.

PHC Sant Cugat: Mercè Ribas, Mª Rosa Tamburini (4), Paula Torner (3), Elisenda Gasso, Blanca Soldevila, Carmina Tamburini, Laura de los Santos i Gaby Mueller.

Les vermell-i-negres se situen a la part mitja de la taula i tornaran a la competició d'aquí a 15 dies quan rebran el Voltregà, el líder de la competició.

(dissabte 5 a les 19:00 a Alcorcón)

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení perd per 5 gols a 0 davant del CP Alcorcón a la cinquena jornada de l'OK Lliga Femenina. Les noies d'Albert Méndez perden el primer partit dels dos que disputaran aquest cap de setmana a terres madrilenyes. La mala primera part ha condemnat a les santcugatenques.

El PHC Sant Cugat Femení ha sumat la tercera derrota de la temporada davant del CP Alcorcón. Els dos equips arribaven al partit empatats a sis punts a la classificació gràcies a les victòries que havien obtingut com a locals. El guió s'ha complert ja que les santcugatenques no han pogut sumar la primera victòria com a visitants. L'Alcorcón ha sortit molt fort mentre que les vermell-i-negres anaven a mig gas. A la primera part, les madrilenyes ja guanyaven per 5 gols a 0. A la segona part les vermell-i-negres han canviat l'objectiu inicial i han intentat no rebre més gols.

Club Patín Alcorcón: Claire Currey (3), Marina Rodríguez (1), Carolina Escobar, María del Moral y Marina Curto. (5 inicial). Elena Sala (1), Lucía Martínez y Laura Hernández.

PHC Sant Cugat: Mercè Ribas, Mª Rosa Tamburini, Paula Torner, Elisenda Gasso, Blanca Soldevila. (5 inicial). Carmina Tamburini, Laura de los Santos i Gaby Mueller.

(dissabte 28 a les 16:30 al PAV2)

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení guanya per 7 gols a 3 l'Sfèric Terrassa a la quarta jornada de l'OK Lliga Femenina. Amb aquesta victòria les vermell-i-negres sumen el segon triomf de la temporada.

Durant els primers minuts de partit, les vermell-i-negres han dominat el joc i la possessió. En el minut 7 ha arribat l'1 a 0. Aquest gol ha fet despertar les visitants, que fins el moment no havien creat cap perill. En una bona jugada de les terrassenques ha arribat l'empat a 1. Instants més tard, a la següent jugada, les jugadores d'Albet Méndez s'han tornat a avançar. A partir d'aquí les santcugatenques han imposat els seu estil de joc i han superat clarament les rivals. Abans del descans han arribat el tercer i el quart gol del PHCSC.

La segona part ha estat més igualada. Un gol de les visitants en els primers minuts no han estat suficient per posar nervioses a les santcugatenques, que han transformat el cinquè gol. Una altra vegada l'Sfèric ha posat el 5 a 3, però ràpidament les vermell-i-negres han marcat el sisè. A l'últim tram de partit ha arribat el 7 a 3 definitiu.

Cal destacar el bon joc local, l'estrena golejadora de l'Elisenda i el debut de la Laura. Les golejadores de l'equip són: Paula (7), Mª Rosa (4) i Blanca (3).

PHC Sant Cugat: Mercè Ribas, Mª Rosa Tamburini (2), Paula Torner (2), Anna Aguilar, Blanca Soldevila (1), Elisenda Gasso (2), Carmina Tamburini, Laura de los Santos i Gaby Mueller.

(dissabte 21-nov-09 a les 20:15 a Les Comes)

L'equip de l'OK Liga femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat cau derrotat per 2 gols a 1 a la pista del Igualada HC. Les santcugatenques s'avancen en el marcador, però acaben perdent en els darrers minuts de partit.

El gol de Paula Torner ha avançat a les santcugatenques en el marcador i donava un cop d'efecte al partit. El Igualada HC no ha pogut reaccionar, però ha aprofitat una jugada individual per empatar a un. Amb aquest marcador s'ha arribat al descans. A la represa el PHC Sant Cugat ha continuat atacant, però s'ha mostrat molt desencertat de cara a porteria. L'àrbitre no ha estat massa encertat i ha deixat de xiular alguns penals a favor de les santcugatenques. Les igualadines aconseguien el 2 a 1 als darrers minuts.

Després d'aquesta derrota, el Patí Hoquei Club Sant Cugat suma un balanç d'una victòria i dues derrotes ocupant la novena posició.

PHC Sant Cugat: Mercè Ribas, Mª Rosa Tamburini, Paula Torner (1), Anna Aguilar, Blanca Soldevila, Elisenda Gasso, Carmina Tamburini, Laura de los Santos i Gaby Mueller.

(dissabte 14-nov-09 a les 16:00 al PAV2)

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat ha obtingut la primera victòria de la temporada per 6 gols a 3 davant el Noia Freixenet a la segona jornada de l'OK Lliga. Les santcugatenques, que a la mitja part guanyaven per 4 gols a 0, han hagut de lluitar a la segona per emportar-se els tres punts.

El femení del PHC Sant Cugat es presentava a la segona jornada de la OK Lliga amb zero punts. Després de la derrota de la setmana passada davant el CP Vilanova, el conjunt d'Albert Méndez, volia aconseguir la primera victòria de la temporada davant la seva afició.

El partit ha començat amb les santcugatenques imposant un ritme molt alt. Al minut 4 ha arribat l'1 a 0, el Noia no ha reaccionat i l'equip local ha continuat imposant el seu joc i marcant gols. A la primera part només hi ha hagut un equip a la pista del PAV-2 de la Rambla del Celler, i el Patí Hoquei Sant Cugat ha marxat al descans amb un avantatge de 4 a 0.

A la segona part, un gol més al primer minut feia preveure una golejada d'escàndol. Però a partir d'aquest moment, les visitants han tret l'orgull i amb tres gols s'han posat 5 a 3 a sis minuts del final. El partit s'ha posat emocionant, amb dos penals fallats per cada equip. A l'últim minut ha arribat el sisè.

PHC Sant Cugat: Mercè Ribas, Mª Rosa Tamburini (1), Paula Torner (4), Anna Aguilar, Blanca Soldevila(1), Elisenda Gasso, Carmina Tamburini i Gaby Mueller.

(diumenge 8-nov-09 a les 12:00 a Les Casernes)

El PHC Sant Cugat s'ha estrenat en l'OK Lliga Femenina 2009-10 perdent en la pista d'un dels favorits per 7 gols a 2.

El CP Vilanova ha estat superior i han aprofitat les ocasions de gol, mentre que les vermell-i-negres no han tingut sort davant porteria. La Mª Rosa Tamburini ha fet el primer gol des de mig camp amb un fort xut. Les santcugatenques han disposat de 3 faltes directes i només ha pogut marcar la Paula Torner.

De les jugadores de l'Albert Mendez, cal destacar l'actuació de la Mercè Ribas a la porteria aturant 2 penals i la reacció de l'equip en la segona part.

CP Vilanova: Caterina Ortega, Maria Figuerola, Mercè Guerra, Esther Nadal (2), Regina Flix (1), Pia Sarmiento (2), Berta Tarrida (1), Claudia Miret (1), Solene Voltzenlugel i Gemma Ruiz.

PHC Sant Cugat: Mercè Ribas, Mª Rosa Tamburini (1), Paula Torner (1), Elisenda Gasso, Blanca Soldevila, Anna Aguilar, Carmina Tamburini, Gaby Mueller i Laura de los Santos.

Arbitre: Josep Cornudella.