#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Europeu sub'19 femení

Final: Portugal 0 - Espanya 2

La nova portera del PHC Sant Cugat, Mercè Ribas, ha guanyat el Campionat d'Europa Sub'19 d'Hoquei Patins Femení amb Espanya, en vèncer a l'anfitriona Portugal en la final per 2 a 0.

La Mercè ha fet un gran campionat i només ha rebut un gol en 5 partits.

Espanya 6 - Anglaterra 1

La Selecció Espanyola femenina d'hoquei sobre patins es va imposar per 6-1 a Anglaterra en el seu primer partit del Campionat d'Europa que es disputa a Mealhada (Portugal). El combinat dirigit per Joan Solé no va tenir problemes per a superar a una feble Anglaterra, i en la primera meitat ja dominava en el marcador per 4-0 gràcies als gols de Casarramona i Nadal. En la segona meitat l'avantatge va augmentar fins al 6-0 amb gols de Marina i Tarrida. El gol de les Angleses, mancant pocs minuts del final, testimonial.

Espanya 5 - Portugal 0

L'equip espanyol sub-19 d'hoquei sobre patins va resoldre amb contundència la seva trobada a priori més complicat de la fase prèvia i va derrotar amb un inapel·lable 0 a 5 a l'amfitriona, Portugal, per a ficar-se com primera de grup en les semifinals, que es jugaran aquest dissabte al matí.

La selecció de Joan Solé va aclaparar al seu rival en la primera fase del partit i fruit del seu domini va aconseguir una clara renda als vuit minuts de joc, amb dos gols de Berta Tarrida i un d'Ana Casarramona. Amb el 0 a 3 el partit es va marxar al descans. Espanya va controlar tot moment la situació davant una Portugal desbordada pel joc incisiu i dominador de les espanyoles. En el segon temps, de nou Casarramona i després Carla Dorca van arrodonir la golejada final.

Semifinals: Espanya 8 - Anglaterra 0

La Selecció Espanyola femenina Sub-19 d'hoquei sobre patins va superar sense problemes a Anglaterra en les semifinals del Campionat de l'Europa que aquests dies es disputa a Mealhada (Portugal). L'equip dirigit per Joan Solé va vèncer al combinat britànic per 8-0. El marcador reflectia un 4-0 al descans, amb gols a parells de Tarrida i Casarramona, màxima realitzadora del Campionat. En la segona meitat Espanya no va llevar el peu de l'accelerador a pesar de sortir amb el cinc no titular, i gràcies als gols de Dorca, que també ho va fer per partida doble, Sara González i Marina Rodríguez va confirmar l'accés a la final.

Portugal 0 - Espanya 2

La Selecció Espanyola femenina sub-19 d'hoquei sobre patins va conquistar a Mealhada el seu quart Campionat d'Europa després de derrotar a la Selecció de Portugal per 2-0. Aquest representa el quart títol consecutiu del combinat dirigit per Joan Solé, que s'ha adjudicat totes les edicions del Campionat d'Europa que s'han disputat fins al moment.

El partit va distar molt del que ja van disputar ambdues seleccions en la fase de lligueta, i Espanya va haver de treballar fins a l'últim instant per a guanyar a la selecció amfitriona, que aquesta vegada va aconseguir més possessió de pilota i diverses ocasions clares. Però la sort va somriure al conjunt espanyol, i després d'una bola penjada a l'àrea per Berta Tarrida la defensa portuguesa va enganyar a la seva pròpia portera i va acabar introduint-la al fons de la xarxa, estrenant un marcador que no es mouria fins al descans.

En la segona meitat, i després de diversos pals del conjunt espanyol, Marina Rodríguez va aprofitar una contra per a augmentar la renda espanyola, que va poder arribar a 3-0 si els àrbitres no haguessin anul·lat un gol de falta directa de Tarrida per una suposada infracció en la sortida.

El tècnic Joan Solé es va mostrar molest per alguns "tics" de les jugadores portugueses, i no va dubtar a assenyalar que "l'hoquei ho hem posat nosaltres, i elles han mirat de torpedejar-lo". Però més enllà d'aquesta queixa, Solé es va mostrar molt satisfet pel joc de les seves jugadores ja que "en els moments complicats hem estat intel·ligents, una final sempre és complicada".