Saltar a continguts

Patí Hoquei Club Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

 
 
 

Menú principal

Notícies

29/10/2020
La FCP allarga 15 dies més la suspensió de totes les competicions catalanes

La decisió s'ha pres després de constatar en una reunió telemàtica amb la UFEC i la SGEAF que no hi ha resposta de les autoritats a les demandes del sector esportiu.

La Federació Catalana de Patinatge ha decidit prolongar durant dues setmanes més la suspensió de totes les competicions d'àmbit català. Ahir al vespre, després d'una reunió telemàtica amb la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i la Secretaria General de l'Esport i l'Activitat Física, es va saber que encara no hi ha resposta del PROCICAT a les demandes del sector esportiu posteriors al toc de queda.

Per aquest motiu la FCP ha decidit que no hi hagi cap competició ni el proper cap de setmana (31/10 i 1/11) ni el següent (7 i 8/11). La decisió neix de la pròpia FCP i només afecta les competicions esportives catalanes, i no a les estatals ni les internacionals.

 

Podeu llegir el comunicat a continuació:

COMUNICAT OFICIAL DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE PATINATGE

Després d?una reunió telemàtica dels presidents de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i la Secretaria General de l?Esport i l?Activitat Física (SGEAF) amb les federacions esportives catalanes en la que s'ha constatat que no hi ha hagut cap resposta del Comitè Tècnic del PROCICAT a les demandes del sector esportiu respecte a la represa de les competicions catalanes que havien quedat suspeses el passat 16 d'octubre i l'allargament fins les 22.00h del tancament de les instal·lacions esportives del país, la Federació Catalana de Patinatge ha decidit, degut a la incertesa per la difícil situació sanitària que es viu a Catalunya per la pandèmia de la Covid-19, allargar la suspensió de totes les seves competicions durant 15 dies més. És a dir, no hi haurà competicions catalanes ni aquest proper cap de setmana ni el següent.

Font: FCP