Saltar a continguts

Patí Hoquei Club Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

 
 
 

Menú principal

TecnoEstiu 2011

Tecno Estiu 2011

Escola d'iniciació i hoquei base.
Nens i nenes fins 8 anys.

Torn 1: del 04 al 07 de juliol
Torn 2: del 11 al 14 de juliol
Torn 3: del 18 al 21 de juliol

de dilluns a dijous de 17:00 a 20:00
Pista de Sant Francesc - Sant Cugat


El Patí Hoquei Club Sant Cugat ofereix un campus d'iniciació i tecnificació per a nens de fins a 8 anys durant el mes de juliol. El Tecno Estiu es dividirà entre nens que encara no saben patinar i nens ja iniciats al patinatge i preparats per començar a agafar l'estic.

Els jugadors de l'escola d'iniciació del PHC Sant Cugat formaran part del grup que aprendrà a conduir la pilota, fer passades, driblar i tirar a gol. Es tracta de nens que ja saben patinar i estan preparats per a la tecnificació amb l'estic.

D'altra banda, els que encara no saben moure's amb els patins estaran al grup d'iniciació des de zero, que els permetrà agafar una base per poder entrar a l'escola del club el curs vinent.

Ho explica el director de l'escola d'iniciació del PHC Sant Cugat, Toni Sariol: "És interessant per als nanos que ja han començat a jguar o volen començar a jugar."

El Tecno Estiu es farà en tres torns setmanals a partir del 4 de juliol. Serà a les pistes de Sant Francesc, de dilluns a dijous, de cinc de la tarda a vuit del vespre. Els més grans podran fer el campus d'estiu del Patí Hoquei Club Sant Cugat per a jugadors de categories superiors.

Inscripcions i informació:

Toni Sariol

660.278.556

cosarvi@hotmail.com

ANNEX: Informació   (pdf 42404)