Saltar a continguts

Patí Hoquei Club Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

 
 
 

Menú principal

Notícies

03/11/2020
S'inicia el concurs de licitació per a cobrir la pista d'hoquei de la ZEM Jaume Tubau

L'objectiu és col·locar la coberta sobre dues fileres de pilars, una coberta de planxa nervada i habilitada per a instal·lar la il·luminació.

L'Ajuntament de Sant Cugat ha reobert, el dilluns 2 de novembre, el concurs de licitació per a les obres de la coberta de la pista d'hoquei de la ZEM Jaume Tubau, una pista utilitzada pel Patí Hoquei Sant Cugat per a fer entrenaments, amb l'objectiu de millorar la qualitat de la instal·lació i potenciar el seu ús, podent-se utilitzar inclús en dies de pluja.

Amb un pressupost de 257.966,01 euros sense IVA (312.138,87 amb IVA inclòs), les empreses interessades hauran de presentar-se abans del dilluns 23 de novembre, darrer dia per a presentar les ofertes, i disposaran de 3 mesos per a finalitzar les obres.

Per a Raimón Casas, president del PHC Sant Cugat: "Hem rebut la notícia positivament. No obstant això, hem de ser cautes i prudents, ja que tenim l'experiència de la darrera vegada. Esperem que aquest cop no hi hagi cap entrebanc" després que l'empresa APIMET no complís el contracte en les dues darreres ocasions...

Font: TOT Sant Cugat