#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Notícies

08/11/2020
El PHC Sant Cugat s'emporta un partit molt intens davant del Manlleu Embotits Solà

Ambdós conjunts han mostrat una gran faceta ofensiva, però han estat els vermells-i-negres qui han sumat la victòria per 5 a 3, aprofitant molt bé els seus contraatacs.

El conjunt masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat segueix comptant en victòries els seus partits com a local, després d'imposar-se, el diumenge 8 de novembre, 5 a 3 al Manlleu Embotits Solà. D'aquesta manera, els vermell-i-negres es mantenen invictes en l'inici de l'OK Lliga Plata Nord i se situen colíders de la classificació amb 7 punts.

Els santcugatencs, que han vist com els manlleuencs fallaven un penal en els primers minuts del partit, s'han avançat ràpidament en el marcador, amb un contraatac de Pau Gilabert i amb una gran jugada individual de Joan Farnés. No obstant això, a les acaballes de la primera part, els visitants han retallat distàncies, marxant al descans amb el marcador de 2 a 1...

Font: TOT Sant Cugat