Saltar a continguts

Patí Hoquei Club Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

 
 
 

Menú principal

Notícies

20/11/2020
El Patí Hoquei Club Sant Cugat rep el CP Vilafranca, que també lluita per pujar a l'OK Lliga

El Patí Hoquei Club Sant Cugat, el 2n equip que fa més gols en l'OK Lliga Plata -amb 22- rep aquest dissabte, 21 de novembre, el CP Vilafranca Capital del Vi, que és, amb el CP Manlleu, el conjunt que encaixa menys gols del campionat. En 4 partits només li han fet 6 gols. Aquest enfrontament de la 6a jornada de la divisió de plata de l'hoquei sobre patins estatal començarà a les 19 hores al Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler.

 

Dos equips que volen estar a dalt de la taula

S'enfronten 2 equips de la part alta de la classificació que tenen com a objectiu estar entre els millors i lluitar per l'ascens a l'OK Lliga. El PHC Sant Cugat és 4t amb 7 punts i té un partit ajornat. El CP Vilafranca és 3r amb 9 punts, també amb un partit ajornat de la 2a jornada que ha de jugar a casa contra el CP Manlleu, 6è amb 6 punts i 2 partits ajornats, el 20 de desembre. Els 2 primers classificats són el Deportivo Liceo B, amb 10 punts i 1 partit ajornat, i l'HC Sant Just, també amb 10 punts i 1 partit ajornat.

 

El PHC Sant Cugat i el CP Vilafranca només han perdut a la pista de l'HC Sant Just

El PHC Sant Cugat i el CP Vilafranca, que encadena 2 victòries consecutives en la lliga, han perdut un partit en la competició i tots dos ho han fet a la pista de l'HC Sant Just. Els vermell-i-negres ho van fer en l'última jornada de lliga. Els locals tenen un balanç de 2 victòries, 1 empat i 1 derrota, i els visitants, de 3 victòries i 1 derrota.

Vadillo: "El CP Vilafranca és un equip que està fet per estar a dalt de la classificació"

Per a l'entrenador del PHC Sant Cugat, Joan Carles Vadillo, el CP Vilafranca "és un equip que està fet per estar a dalt de la classificació. Té molt bona plantilla" ...

 

Font: Àlex López Puig - Sant Cugat Creix.

Foto: Xavi Sedó