#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Notícies

30/11/2020
El Patí Hoquei femení cau per 3 a 1 a la pista del cuer i encadena tres derrotes consecutives

Les santcugatenques han pagat molt cara la manca d'encert i aquesta patacada les situa fora del play-off pel títol

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha perdut (3-1) el partit corresponent a la novena jornada de l'OK Lliga femenina a la pista de l'Igualada, equip que fins ara desconeixia la victòria. Les noies dirigides per Beto Borregán han desaprofitat incomptables ocasions de gol i tot i no fer un mal partit, l'equip marxa d'Igualada amb molt males sensacions a causa del gran desencert de cara a porteria durant tot el partit. Les santcugatenques encadenen la tercera derrota consecutiva i ocupen la cinquena posició.

El partit ha començat amb ocasions a totes dues porteries i amb les locals dominant una mica en el joc, ja que durant aquell tram han disposat de la pilota més estona i han disposat de més oportunitats com per exemple una doble a 15 minuts per a la mitja part que no han pogut convertir. Després d'aquesta jugada, el Sant Cugat ha reaccionat i ha passat a ser l'equip dominador i a 10 minuts per al final un temps mort ha tallat la dinàmica ...

Font: cugat.cat