Menú principal

Notícies

20/12/2020
El Patí Hoquei Sant Cugat cau a la pista del Josaleta i s'allunya de les posicions d'ascens

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat perd (2-1) davant el Jolaseta en el partit ajornat corresponent a la jornada tres de l'OK Lliga Plata Nord. Els vermell-i-negres tanquen l'any amb la segona derrota de la temporada. Els santcugatencs s'allunyen de les places d'ascens i són a set punts del líder, el Manlleu, però els vermell-i-negres tenen un partit menys.

El partit ha començat força disputat entre ambdós equips. Fins al minut 10, no ha arribat el primer gol del matx. Els santcugatencs s'han avançat gràcies a la diana de Joan Farnés. Minuts després, els vermell-i-negres han provocat un penal que ha transformat Mauro Elias, el Josaleta situava l'empat a 1 al lluminós. Després del gol, els locals han llençat un nou penal, però aquest cop, no han anotat...

Font: cugat.cat