Saltar a continguts

Patí Hoquei Club Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

 
 
 

Menú principal

II Torneig Valladolid Benjamí

Imatge de complement
El PHCSC Benjamí 'B' 2on en el Torneig Ciudad de Valladolid.

El benjamí 'B' del Patí Hoquei Club Sant Cugat finalitza segon al II Torneig Ciutat de Valladolid disputat aquest dissabte. Els nens i nenes de Maria Rosa Tamburini perden el títol per la diferència de gols amb el guanyador, el Club Patín Olarizu.

Gran torneig de l'equip santcugatenc que ha guanyat tres partits i ha empatat un finalitzant en segona posició. Els vermell-i-negres han guanyat còmodament els seus partits contra el Club Hoquei Cambres gallec per 5 gols a 0, contra el San Pio X de Valladolid per 8 gols a 2 i contra el Loyola de Bilbao per 3 a 0. El partit més igualat ha estat contra el campió, el Club Patín Olarizu de Vitoria, contra qui han empatat a dos gols.

Finalment els santcugatencs han estat segons ja que el Olarizu ha tingut una diferència de gols més gran que els nens i nenes entrenats per Maria Rosa Tamburini. L'entrenadora del conjunt benjamí B santcugatenc, creu que els seus jugadors han fet un gran paper en aquest torneig.

Mª ROSA TAMBURINI:
'Estic molt contenta perquè ens han dit que hem estat els que millor hem jugat. L'equip ha treballat molt bé i estic molt orgullosa'.

Paralel·lament s'ha fet un torneig d'habilitats de toc que ha guanyat el santcugatenc Marçal Blasco. Un altre triomf vermell-i-negre ha estat el de la portera Mariona Serrasolses que ha vençut en la competició de porters.

Font: cugat.cat