Saltar a continguts

Patí Hoquei Club Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

 
 
 

Menú principal

Copa Amèrica 2010

Paula Torner amb Catalunya

La jugadora del Patí Hoquei Club Sant Cugat Paula Torner ha estat convocada amb la selecció catalana per participar a la copa Amèrica de Vic. Torner forma part d'una llista definitiva de deu jugadores confeccionada pel seleccionador català, Josep Maria Barberà, per tal d'enfrontar-se a les millors seleccions del món.

La copa Amèrica se celebra per primera vegada fora del continent americà. La seu d'enguany és Vic, que acollirà la competició del 21 al 27 de juny. Durant aquests dies, seleccions del continent americà, africà i europeu s'enfrontaran tant en categoria masculina com en femenina.

Un any més, Catalunya estarà present en aquest trofeu. Els seleccionadors catalans ja han fet públiques les llistes de convocats i entre les deu noies seleccionades pel tècnic Josep Maria Barberà hi figura el nom de la jugadora santcugatenca Paula Torner.

Torner és l'única representant del PHC Sant Cugat en una selecció formada gairebé íntegrament per jugadores del CP Voltregà, que aporta fins a sis peces de l'equip català. El rival a batre en aquesta copa Amèrica serà la selecció de Xile, però les catalanes hauran d'estar preparades per enfrontar-se també a les seleccions d'Alemanya, Argentina, Brasil, Estats Units, Sud-àfrica, Uruguai i Xile.

La Selecció Catalana Femenina estarà formada per:

Caterina Ortega (p) - CP Vilanova

Laia Vives (p) - CP Voltregà

Berta Tarrida - CP Vilanova

Anna Casarramona - CP Voltregà

Anna Romero - CP Voltregà

Carla Giudicci - CP Voltregà

Marta Monpart - CP Voltregà

Cristina Barceló - CP Voltregà

Paula Torner - PHC Sant Cugat

Maria Díez - Igualada HC



Josep M. Barberà - Seleccionador