#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Copa Amèrica'07 (sel.cat.)

XILE 1 - CATALUNYA 2

La selecció catalana ha guanyat a Xile per 2 a 1 en un partit molt igualat davant del públic xilè que omplia el pavelló. Les jugadores xilenes s'han avançat al marcador al minut 4 de partit però un bon gol de Paula Torner tres minuts més tard ha deixat el marcador en empat a 1. Quatre minuts més tard ha estat Emma Corominas qui ha rematat una bona assistència de Cristina Barceló per fer el 2 a 1. La selecció estava jugant molt bé en atac i defensant bolt bé a les jugadores xilenes que no han defallit tot i que s'han trobat amb bones aturades de Laia Salicrú, una d'elles espectacular. Els dos darrers minuts abans del descans ha estat farcits d'atacs i contraatacs continus que han acabat amb un final sobtat de la primera part.

A la segona meitat ha continuat el bon joc i Xile ha desaprofitat un penal directe a falta de 14 minuts. En els darrers instants la pressió sobre les jugadores catalanes ha estat molt forta però se n'han sortit perfectament.

El partit s'ha pogut seguir en directe per internet a través del lloc web del Canal 13 xilè .