Saltar a continguts

Patí Hoquei Club Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

 
 
 

Menú principal

Copa Amèrica'07 (sel.cat.)

CATALUNYA I XILE JUGARAN LA FINAL

La selecció catalana ha guanyat els Estats Units per 9-0 i jugarà la final de la Copa Amèrica 2007 davant Xile que ha vençut a les brasileres per 2 a 0.
La tranquilitat del partit ha fet que hi hagi hagut rotacions de jugadores per reposar de cara a la final, que serà avui a les 7 del vespre, la una de la matinada a Catalunya.

Jugadores de sortida de la selecció catalana: Laia Salicrú, Paula Torner, Mª Rosa Tamburini, Cristina Barceló i Emma Corominas. També han jugat: Vicki Rodriguez, Iolanda Font, Laura salvador, Berta Tarrida i Maria Majó.
Els gols han estat de Paula Torner (1-0 i 2-0), Iolanda Font (3-0 i 4-0), Cristina Barceló (5-0) - mitja part - Berta Tarrida (6-0), Laura Salvador (7-0) Iolanda Font (8-0) i Laura Salvador (9-0).

A la final arriben els dos equips més forts de la competició, les catalanes amb la il.lusió de demostrar el seu potencial guanyant el campionat i les xilenes amb les ganes de demostrar que són les campiones del món refent-se de la derrota d'ahir.

Les jugadores catalanes van a totes i es veurà una magnífica final tenint en compte que les xilenes s'han mostrat segures que guanyaran i que no són menys que les catalanes.