Menú principal

TarradellasCup'07 (sel.cat.)

Itàlia 2 - Catalunya 13 (2-juny-2007)
1 gol de MªRosa Tamburini

Catalunya ha vençut clarament Itàlia per 13-2 demostrant el seu nivell de joc en un partit que ha començat molt bé per a les italianes que guanyaven 0-2 al minut 4, amb gols de Vannucci i Galeassi, davant la sorpresa general. Però un parcial de 5-0 inciat amb dos gols seguits de Cristina Barceló, un de Paula Torner, un de Maria Rosa Tamburini i un altre de Barceló han deixat a les italianes sense poder de reacció. Un altre gol de Barceló poc abans del descans ha deixat el marcador en 2-6.

A la segona part ha continuat el bon joc i l'espectacle de les catalanes amb 7 gols més de Mònica Piosa (2), Laura Salvador, Marta Soler Iolanda Font (2) i Emma Corominas.
Aquesta golejada pot donar el títol a les catalanes si demà guanyen a Xile ja que es va empatar amb les franceses, que ara són les rivals directes al títol després de guanyar a les xilenes, i es podria decidir per la diferència de gols.

Per la seva banda, França ha sorprès Xile (campiones del món) per 6 a 3 en un partit que han dominat des del principi (4-0) amb una actuació estelar de Vanessa Daribo que ha fet tres gols. Demà les franceses buscaran golejar Itàlia i esperar a veure què passa en el partit final Catalunya-Xile per a poder ser campiones. Si Catalunya guanya a Xile i França a Itàlia el títol es decidiria per la diferència de gols.