Menú principal

TarradellasCup'07 (sel.cat.)

Catalunya guanya la Tarradellas Cup (MªRosa màxima golejadora)
Xile 1 - Catalunya 6 (3-juny-2007)

La selecció catalana femenina s'ha proclamat campiona de la Tarradellas Cup per segon any consecutiu després de guanyar Xile per 6 a 1 en un partit que ha estat igualat fins poc abans del descans però que finalment han resolt les catalanes amb claredat a la segona part.

En el partit Catalunya-Xile hi ha hagut molta igualtat i tensió en la primera part ja que les catalanes es jugaven el títol i les xilenes volien guanyar les catalanes per a quedar segones mantenint l'aureola de les campiones del món. I no ha estat fins dos minuts abans del descans que Catalunya s'ha avançat amb un gol de Marta Soler i poc després un altre de Maria Rosa Tamburini que ha deixat el partit de cara.

A la segona part, amb més tranquilitat, Maria Rosa Tamburini ha fet dos gols que han sentenciant el partit amb 4-0. Mònica Piosa ha fet el 5 a 0, Fernanda Urrea ha fet el 5 a 1 i Marta Soler ha tancat el marcador amb el 6 a 1 que proclama Catalunya com a campiones de la Tarradellas Cup 2007.

La jugadora del PHC Sant Cugat, MªRosa Tamburini, ha estat la màxima golejadora del torneig amb 7 gols.

El partit s'ha ofert el Canal 33 en diferit.

ANNEX: FECAPA: Xile 1 - Catalunya 6   (pdf 39773)