#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Europeu sub'19 femení

Espanya 5 - Portugal 0

L'equip espanyol sub-19 d'hoquei sobre patins va resoldre amb contundència la seva trobada a priori més complicat de la fase prèvia i va derrotar amb un inapel·lable 0 a 5 a l'amfitriona, Portugal, per a ficar-se com primera de grup en les semifinals, que es jugaran aquest dissabte al matí.

La selecció de Joan Solé va aclaparar al seu rival en la primera fase del partit i fruit del seu domini va aconseguir una clara renda als vuit minuts de joc, amb dos gols de Berta Tarrida i un d'Ana Casarramona. Amb el 0 a 3 el partit es va marxar al descans. Espanya va controlar tot moment la situació davant una Portugal desbordada pel joc incisiu i dominador de les espanyoles. En el segon temps, de nou Casarramona i després Carla Dorca van arrodonir la golejada final.

ANNEX: Resum partit 3   (pdf 55163)