OK Liga femení

Imatge de complement
Jornada 2: PHC Sant Cugat 6 - CE Noia Freixenet 3.
(dissabte 14-nov-09 a les 16:00 al PAV2)

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat ha obtingut la primera victòria de la temporada per 6 gols a 3 davant el Noia Freixenet a la segona jornada de l'OK Lliga. Les santcugatenques, que a la mitja part guanyaven per 4 gols a 0, han hagut de lluitar a la segona per emportar-se els tres punts.

El femení del PHC Sant Cugat es presentava a la segona jornada de la OK Lliga amb zero punts. Després de la derrota de la setmana passada davant el CP Vilanova, el conjunt d'Albert Méndez, volia aconseguir la primera victòria de la temporada davant la seva afició.

El partit ha començat amb les santcugatenques imposant un ritme molt alt. Al minut 4 ha arribat l'1 a 0, el Noia no ha reaccionat i l'equip local ha continuat imposant el seu joc i marcant gols. A la primera part només hi ha hagut un equip a la pista del PAV-2 de la Rambla del Celler, i el Patí Hoquei Sant Cugat ha marxat al descans amb un avantatge de 4 a 0.

A la segona part, un gol més al primer minut feia preveure una golejada d'escàndol. Però a partir d'aquest moment, les visitants han tret l'orgull i amb tres gols s'han posat 5 a 3 a sis minuts del final. El partit s'ha posat emocionant, amb dos penals fallats per cada equip. A l'últim minut ha arribat el sisè.

PHC Sant Cugat: Mercè Ribas, Mª Rosa Tamburini (1), Paula Torner (4), Anna Aguilar, Blanca Soldevila(1), Elisenda Gasso, Carmina Tamburini i Gaby Mueller.