OK Liga femení

Imatge de complement
Jornada 3: Igualada HC 2 - PHC Sant Cugat 1.
(dissabte 21-nov-09 a les 20:15 a Les Comes)

L'equip de l'OK Liga femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat cau derrotat per 2 gols a 1 a la pista del Igualada HC. Les santcugatenques s'avancen en el marcador, però acaben perdent en els darrers minuts de partit.

El gol de Paula Torner ha avançat a les santcugatenques en el marcador i donava un cop d'efecte al partit. El Igualada HC no ha pogut reaccionar, però ha aprofitat una jugada individual per empatar a un. Amb aquest marcador s'ha arribat al descans. A la represa el PHC Sant Cugat ha continuat atacant, però s'ha mostrat molt desencertat de cara a porteria. L'àrbitre no ha estat massa encertat i ha deixat de xiular alguns penals a favor de les santcugatenques. Les igualadines aconseguien el 2 a 1 als darrers minuts.

Després d'aquesta derrota, el Patí Hoquei Club Sant Cugat suma un balanç d'una victòria i dues derrotes ocupant la novena posició.

PHC Sant Cugat: Mercè Ribas, Mª Rosa Tamburini, Paula Torner (1), Anna Aguilar, Blanca Soldevila, Elisenda Gasso, Carmina Tamburini, Laura de los Santos i Gaby Mueller.