Menú principal

OK Liga femení

Jornada 4: PHC St.Cugat 7 - Sferic Terrassa 3
(dissabte 28 a les 16:30 al PAV2)

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení guanya per 7 gols a 3 l'Sfèric Terrassa a la quarta jornada de l'OK Lliga Femenina. Amb aquesta victòria les vermell-i-negres sumen el segon triomf de la temporada.

Durant els primers minuts de partit, les vermell-i-negres han dominat el joc i la possessió. En el minut 7 ha arribat l'1 a 0. Aquest gol ha fet despertar les visitants, que fins el moment no havien creat cap perill. En una bona jugada de les terrassenques ha arribat l'empat a 1. Instants més tard, a la següent jugada, les jugadores d'Albet Méndez s'han tornat a avançar. A partir d'aquí les santcugatenques han imposat els seu estil de joc i han superat clarament les rivals. Abans del descans han arribat el tercer i el quart gol del PHCSC.

La segona part ha estat més igualada. Un gol de les visitants en els primers minuts no han estat suficient per posar nervioses a les santcugatenques, que han transformat el cinquè gol. Una altra vegada l'Sfèric ha posat el 5 a 3, però ràpidament les vermell-i-negres han marcat el sisè. A l'últim tram de partit ha arribat el 7 a 3 definitiu.

Cal destacar el bon joc local, l'estrena golejadora de l'Elisenda i el debut de la Laura. Les golejadores de l'equip són: Paula (7), Mª Rosa (4) i Blanca (3).

PHC Sant Cugat: Mercè Ribas, Mª Rosa Tamburini (2), Paula Torner (2), Anna Aguilar, Blanca Soldevila (1), Elisenda Gasso (2), Carmina Tamburini, Laura de los Santos i Gaby Mueller.