Saltar a continguts

Patí Hoquei Club Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

 
 
 

Menú principal

OK Liga femení

Imatge de complement
Jornada 5: CP Alcorcón 5 - PHC St.Cugat 0
(dissabte 5 a les 19:00 a Alcorcón)

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení perd per 5 gols a 0 davant del CP Alcorcón a la cinquena jornada de l'OK Lliga Femenina. Les noies d'Albert Méndez perden el primer partit dels dos que disputaran aquest cap de setmana a terres madrilenyes. La mala primera part ha condemnat a les santcugatenques.

El PHC Sant Cugat Femení ha sumat la tercera derrota de la temporada davant del CP Alcorcón. Els dos equips arribaven al partit empatats a sis punts a la classificació gràcies a les victòries que havien obtingut com a locals. El guió s'ha complert ja que les santcugatenques no han pogut sumar la primera victòria com a visitants. L'Alcorcón ha sortit molt fort mentre que les vermell-i-negres anaven a mig gas. A la primera part, les madrilenyes ja guanyaven per 5 gols a 0. A la segona part les vermell-i-negres han canviat l'objectiu inicial i han intentat no rebre més gols.

Club Patín Alcorcón: Claire Currey (3), Marina Rodríguez (1), Carolina Escobar, María del Moral y Marina Curto. (5 inicial). Elena Sala (1), Lucía Martínez y Laura Hernández.

PHC Sant Cugat: Mercè Ribas, Mª Rosa Tamburini, Paula Torner, Elisenda Gasso, Blanca Soldevila. (5 inicial). Carmina Tamburini, Laura de los Santos i Gaby Mueller.