OK Liga femení

Imatge de complement
Jornada 7: CP Voltregà 9 - PHC St.Cugat 2
(dissabte 19 a les 21:00 a Voltregà)

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení cau derrotat per 9 gols a 2 a la pista del líder, el Voltregà. Les locals demostren la seva superioritat a la pista davant un conjunt santcugatenc que planta cara en els primers minuts de partit.

El Voltregà és ara mateix el gran dominador de l'hoquei patins femení estatal. Són un líder sòlid amb uns grans números tant atacants com defensius. Les locals han guanyat tots els partits amb 45 gols a favor i només sis en contra. Tenint en compte totes aquestes dades, el PHC Sant Cugat arribava al matx conscient de la dificultat de treure alguna cosa positiva de Sant Hipòlit. El matx només ha estat igualat en els primers minuts perquè després les locals han demostrat una gran efectivitat atacant. Tot i això, les santcugatenques han marcat dos gols que han deixat el marcador en el 9 a 2 definitiu.

Cal destacar el retorn de l'Amaya Gutierrez, que ha estat estudiant a Londres des del setembre, i l'absència de la Paula Torner per motius laborals.

Les jugadores d'Albert Méndez tanquen l'any a la part mitja de la classificació i no tornaran a la competició fins el 9 de gener quan rebran l'Arenys de Munt, cinquè classificat.