OK Liga femení

Imatge de complement
Jornada 10: PHC St.Cugat 5 - St.Mª del Pilar 0
(divendres 8-01-10 a les 21:45 al PAV2 -partit avançat-)

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení guanya per 5 gols a 0 al Filtros Cartés St. Maria del Pilar de Madrid en el partit avançat de la desena jornada de l'OK Lliga Femenina. Amb aquesta victòria les vermell-i-negres segueixen invictes com a locals.

Durant els primers minuts de partit, les vermell-i-negres han dominat el joc i la possessió. En el minut 3 ha arribat l'1 a 0 (Amaya). Les jugadores d'Albet Méndez s'han tornat a avançar en el minut 9 (Mª Rosa) i instants després ha arribat el tercer (Blanca). A partir d'aquí les santcugatenques han imposat els seu estil de joc i han superat clarament les rivals. Abans del descans han arribat el quart (Mª Rosa) en el minut 19.

La segona part ha estat més igualada. En el minut 4 ha arribat el definitiu 5 a 0 (Amaya) i l'entrenador local ha donat minuts a totes les jugadores.

Fitxa tècnica:

PHC Sant Cugat: Mercè Ribas, Amaya Gutierrez, Blanca Soldevila, Elisenda Gasso, Carmina Tamburini, Mª Rosa Tamburini, Laura de los Santos i Gaby Mueller.

Filtros Cartés Santa Maria del Pilar: Maria Herranz, Alicia Cuesta, Gema Hernandez, Teresa Benet, Ester Leon, Paloma Plasencia, Pilar Galan, Rocio Dobarco i Teresa Sánchez.

Gols: 1-0 (2,53') Amaya Gutierrez, 2-0 (9,50') Mª Rosa Tamburini, 3-0 (10,50') Blanca Soldevila, 4-0 (18,53') Mª Rosa Tamburini i 5-0 (23,58') Amaya Gutierrez.

Arbitre: J.A. Ribó - TB:0 ; TR: 0