OK Liga femení

Imatge de complement
Jornada 8: PHC Sant Cugat 0 - CE Arenys de Munt 6
(dissabte 9-01-10 a les 15:30 al PAV2)

El partit davant les del Maresme ha estat complicat, al minut 4 les visitants s'avançaven al marcador i tot i que les santcugatenques es defensaven amb ordre no arribaven amb perill a la porteria rival. Un gol de penal feia que l'equip local arribés a la mitja part amb un desavantatge de dos gols. A la segona part el cansament ha fet acte de presència a l'equip santcugatenc i en un marge de tres minuts les d'Arenys han marcat tres gols que han trencat el partit.

Fitxa tècnica:

PHC Sant Cugat: Mercè Ribas, Amaya Gutierrez, Blanca Soldevila, Elisenda Gasso, Mª Rosa Tamburini, -cinc inicial-, Carmina Tamburini, Paula Torner, Laura de los Santos i Gaby Mueller.

CE Arenys de Munt: Vicky Rodriguez, Maria Majo, Leticia Corrales, Natalia Corrales, Laia Pera, -cinc inicial-, Vanessa Garcia, Elena Ruiz i Maria Espriu.

Gols: 0-1 (5,13') Leticia Corrales, 0-2 (13,58') Maria Majo, 0-3 (22,26') Maria Majo, 0-4 (26,23') Natalia Corrales, 0-5 (26,47') Laticia Corrales, 0-6 (29,05') Leticia Corrales.

Arbitre: J.Gómez - TB:0 ; TR: 0