Menú principal

OK Liga femení

Jornada 9: CHP Bigues i Riells 5 - PHC Sant Cugat 2
(dissabte 17-01-10 a les 12:30 al Bigues i Riells)

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení cau per 5 gols a 2 contra el CHP Bigues i Riells en la novena jornada de l'OK Lliga. Un partit molt igualat on les santcugatenques han tingut opcions de puntuar fins els darrers minuts. Maria Rosa Tamburini i Amaya Gutiérrez han estat les golejadores vermell-i-negres.

Partit igualat entre el CHP Bigues i Riells i el PHC Sant Cugat, que s'ha decantat a favor del les del Vallès Oriental. Un primer temps igualat en què les locals s'han avançat en dues ocasions, avantatge que les santcugatenques han neutralitzat en dues ocasions obra de Maria Rosa Tamburini i Amaya Gutiérrez.

A la represa, ha continuat la igualtat en el marcador fins que el Bigues i Riells ha aconseguit avançar-se per tercera vegada. Tot i anar per darrere en el lluminós, les santcugatenques han tingut opcions per empatar. Però en els darrers minuts, el Bigues i Riells s'ha mostrat molt efectiu de cara a porteria i ha sentenciat amb dos gols deixant el resultat final en 5 a 2.

PHC Sant Cugat: Mercè Ribas, Mª Rosa Tamburini (1), Paula Torner, Amaya Gutierrez (1), Elisenda Gasso, Blanca Soldevila, Carmina Tamburini, Laura de los Santos i Gaby Muller.