Delegats:  August de los Santos 'Gus' i Miquel Gombau

dilluns (físic) amb Jordi Segura 20:00 20:45
dilluns PAV2 - Rambla del Celler 21:00 22:15
dijous PAV2 - Rambla del Celler 22:30 23:45
divendres PAV2 - Rambla del Celler 22:00 23:30

En Jaume Oms és entrenador nacional d'hoquei patins i forma part de l'equip tècnic del PHC Sant Cugat.

En Jaume Oms ha estat jugador de Primera Divisió i d'OK Liga, i ha estat també entrenador a diversos clubs com Tordera, Lloret i al CP Rozas de Madrid on era el coordinador abans d'incorporar-se al PHC Sant Cugat.

Aquesta serà la 3ª temporada en el Club.

eCompeticio: Lliga Nacional Catalana
Calendaris, resultats i classificacions

COPA DE LA LLIGA

La nova competició de Copa de la Lliga Femenina inclourà en una les tres categories del sènior femení.

Jornada 22: PHC Sant Cugat 4 - Cerdanyola CH 2
2016-05-21

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení ascendeix a Ok Lliga després de vèncer (4-2) davant el Cerdanyola B en l'última jornada de Nacional Catalana. Les vermell-i-negres en tenien prou amb l'empat, però no han deixat espai per a la sorpresa i al descans ja guanyaven per 1 gol a 0. A la represa, el conjunt santcugatenc ha certificat el triomf i el retorn a la màxima categoria de l'hoquei estatal.

La travessa per la Nacional Catalana ha durat només una temporada. Jaume Oms i les seves jugadores han completat un curs quasi perfecte, sense cap derrota i amb la consecució del títol de la Copa Generalitat, temporada que les retorna a la màxima categoria d'hoquei patins estatal, l'Ok Lliga. I tot plegat, després d'un triomf que no s'ha definit fins la segona meitat, davant un jove Cerdanyola B que ha mostrat una bona actitud competitiva.

PHC Sant Cugat: Cristina Elie, Anna Espriu, Blanca Soldevila, Judit Navarro i Maria Rosa Tamburini -equip inicial-, Laura de los Santos, Carmina Tamburini, Aina Ávila i Clara Escudé (p.s.).

Cerdanyola CH B: Mariona Suros, Andrea Massons, Sara Ferrés, Berta Soliveres i Alba Ambrós -equip inicial-, Aitana Laraña, Anna Martín i Maria Martín.

Gols: 1-0 Maria Rosa Tamburini (7'), 2-0 Blanca Soldevila (26'), 2-1 Berta Soliveres (26'), 3-1 Judit Navarro (27'), 4-1 Judit Navarro (31'), 4-2 Andrea Massons (35').

Jornada 21: CP Voltregà 3 - PHC Sant Cugat 6
2016-05-14

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat guanya (3-6) el CP Voltregà i només necessita un punt en el darrer partit de lliga la setmana que ve per ser campió i pujar a OK Lliga. Les santcugatenques han anat sempre per davant en el marcador i han sentenciat el matx en el segon temps, i deixen així tot preparat per aconseguir l'ascens a casa contra el Cerdanyola.

L'equip vermell-i-negre s'ha posat per davant en el primer temps amb un clar 0 a 3 amb gols d'Anna Espriu, Blanca Soldevila i Judith Navarro, però les locals han reaccionat i han aconseguit retallar distàncies amb dues dianes abans del descans. En el segon temps, però, el PHC Sant Cugat ha sentenciat per la via ràpida i ha anotat tres gols més mitjançant, de nou, Anna Espriu, Maria Rosa Tamburini i Judith Navarro, en aquesta ocasió de penal.

Amb la victòria les santcugatenques sumen 51 pels 45 del segon classificat, el CP Vila-sana que juga aquest diumenge. Si les lleidatanes no guanyen el seu partit davant l'Arenys de Munt, el conjunt de Sant Cugat tindria el títol i l'ascens assegurat a falta d'una jornada.

CP Voltregà: Raquel Serra (p), Aina Arxé, Joana Comas, Laia Caselles (1), Sheila Viñas (1), Aida Mas (1), Esther Vistos, Eva Roca, Aina Vilalta i Aina Lafon (p).

PHC Sant Cugat: Cris Elié (p), Mª Rosa Tamburini (1), Anna Espriu (2), Blanca Soldevila (1) i Judit Navarro (2) -5 inicial- Laura de los Santos, Carmina Tamburini, Aina Àvila i Clara Escudé.

Volem agraïr de tot cor l'esforç de l'Anna Espriu que ahir divendres 13 va perdre al seu avi Salvador Espriu Pujol i va voler acompanyar a l'equip en aquest partit tant important. Va fer un gran partit i els 2 gols van tenir una dedicatòria molt especial...

Jornada 19: Sferic 5 - PHC Sant Cugat 5
2016-04-10
Jornada 19: CP Vilanova 4 - PHC Sant Cugat 5
2016-04-24

El PHC Sant Cugat amplia el seu avantatge a la classificació després de vèncer amb molt de patiment (4-5) el Vilanova i que el Vila-sana empati (1-1) a la pista del Palau de Plegamans. Amb aquests resultats si les vermell-i-negres sumen quatre dels punts que resten en joc seran nou equip d'Ok Lliga.

Jornada rodona per al PHC Sant Cugat femení. Les noies de Jaume Oms han sortit al partit entonades i en un gran primer temps han fet el 0 a 3 amb dos gols de Rosa Tamburini i un de Blanca Soldevila. El Vilanova però, ha reaccionat en el segon període i ha aconseguit esmicolar l'avantatge per tornar-se a posar 3 a 3. Anna Espriu ha fet el 3 a 4, però les locals han tornat a igualar-lo. No ha estat fins els últims cinc minuts que Judit Navarro ha fet el gol del triomf que posa molt de cara les coses a les santcugatenques

Jornada 18: Reus Deportiu 0 - PHC Sant Cugat 1
2016-04-03

El PHC Sant Cugat manté el lideratge a Nacional Catalana en superar (0-1) el Reus Deportiu en la 18a jornada. Un gol de Maria Rosa Tamburini ha estat suficient per endur-se els tres punts i mantenir l'avantatge d'un partit respecte el Vila-sana quan resten quatre jornades de lliga.

Partit ajustat el viscut entre el Reus Deportiu i el PHC Sant Cugat, on les defenses s'han imposat respecte els atacs. La capitana Maria Rosa Tamburini ha avançat el seu equip en el minut 10 i amb aquest resultat s'ha arribat al descans. Tot i els intents de les santcugatenques de sentenciar el matx i de les reusenques d'igualar-ho el marcador no s'ha mogut més i els tres punts han viatjat cap a Sant Cugat

Jornada 17: PHC Sant Cugat 10 - CHP Bigues i Riells 1
2016-03-18 - 22h - PAV2

El PHC Sant Cugat fa un pas més cap a l'ascens després superar còmodament (10-1) el Bigues i Riells B en la 17a jornada de Primera Catalana. Les vermell-i-negres ja guanyaven per 5 a 0 al descans i en el segon temps no han tingut pietat del rival. A cinc jornades per al final les santcugatenques tenen sis punts més que el segon, el Vila-sana, tot i que aquestes tenen un partit pendent.

El PHC Sant Cugat segueix amb pas ferm i es manté líder a Primera Catalana després de sumar els tres punts davant el Bigues i Riells B. Les vermell-i-negres han anat per feina i al descans ja havien resolt el partit amb un clar 5 a 0. En el segon període tot i rebre un gol en contra les santcugatenques han fet cinc més per tancar el matx amb el 10 a 1 final. Les autores dels gols locals han estat Rosa Tamburini i Blanca Soldevila, amb quatre cadascuna, i Judit Navarro amb dos.

Jornada 16: CH Vila-sana 1 - PHC Sant Cugat 1
2016-03-05 - 12h - Vila-sana

Malgrat les baixes d'importants peces com Blanca Soldevila i Anna Espriu, i sobretot, la de Jaume Oms, les vermell-i-negres han superat la visita complicada a Vila-sana amb un empat que fa que mantinguin la distància respecte el conjunt vilasanenc. El matx s'ha jugat amb molta intensitat per totes dues bandes, amb un Vila-sana que ha portat la iniciativa i un Patí Hoquei que ha sabut esperar darrere i sortir al contraatac.

En el primer temps, les locals han tingut una clara opció d'obrir el marcador amb un penal ben aturat per la portera santcugatenca, Cristina Eliè. En el segon, les vilasanenques s'han avançat en el marcador en el minut 26, però Maria Rosa Tamburini ha posat l'empat i el marcador no s'ha mogut més tot i tenir tots dos conjunts opcions per desnivellar la igualada.

Jornada 15: PHC Sant Cugat 4 - CE Arenys de Munt 2
2016-02-13 - 19:30h - PAV2

L'equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat guanya (4-2) l'Arenys de Munt i segueix líder de la Nacional Catalana amb tres punts d'avantatge. Les santcugatenques han aconseguit el triomf al segon temps amb tres gols de Maria Rosa Tamburini i un de Laura de los Santos. Les de Jaume Oms juguen d'aquí a 15 dies a la pista del Vila-sana, segon classificat, on hi haurà el lideratge en joc.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat i l'Arenys de Munt han protagonitzat un primer temps amb moltes ocasions de gol i on les porteres han tingut una destacada actuació. La primera part ha finalitzat amb empat a 0. A la represa, el partit s'ha trencat amb el primer gol de Laura de los Santos al minut 7. Maria Rosa Tamburini amb tres gols consecutius certificaven el 4 a 0. Les visitants han retallat distàncies amb dos gols que han tancat el 4 a 2 definitiu.

Jornada 14: CP Manlleu 3 - PHC Sant Cugat 3
2016-01-31 - 19h - Manlleu
Jornada 13: PHC Sant Cugat 3 - CH Mataró 3
2016-01-16 - 20h - PAV2

El Patí Hoquei ha sortit a pista a fer valer la condició de líder de la Nacional Femenina, més incisiu i generant més oportunitats. Les d'Oms han vist com l'àrbitre els anul·lava un gol que elles han interpretat vàlid. Ara bé, la manca d'encert en la definició ha fet que no s'avancessin en el marcador, malgrat estavellar la bola en més d'una ocasió al pal. El rival, però, no s'ha arronsat i també ha tingut les seves opcions, amb una primera meitat que s'ha tancat amb una bona jugada individual de Tamburini, que també ha anat a la fusta.

A la segona part, han arribat tots els gols del partit i la polèmica. Als set minuts de matx el Mataró s'ha avançat i, tot i l'oposició de la portera visitant, que ha estat un malson per a les locals, Tamburini ha empatat en un penal al minut 12. Només un més tard, les mataronines s'han tornat a posar per davant, en un gol molt protestat per les vermell-i-negres, que al·legaven que la bola no havia entrat. El partit s'ha anat posant coll amunt per a les d'Oms, però Anna Espriu ha empatat a pocs minuts per al final.

Als darrers compassos, el Mataró ha errat una falta directa, que sí que ha transormat a poc més d'un minut per a la conclusió Tamburini. Quan semblava que el triomf es quedava a Sant Cugat, una nova jugada molt polèmica ha acabat amb penal per a les visitants sobre la botzina. La pena màxima que han transformat les visitants ha situat l'empat final.

Jornada 12: HC Palau de Plegamans 0 - PHC Sant Cugat 2
2015-12-18 - 21:50 - Palau de Plegamans

La primera part ha començat amb una targeta blava a Anna Espriu i la corresponent falta directa en contra que ha aturat Cris Elié, les vermell-i-negres han defensat els 2 minuts d'inferioritat. En el minut 15, Maria Monllaó ha desviat un fort xut de Blanca Soldevila aconseguint el 0-1.

A la segona, una jugada de Mª Rosa Tamburini ha estat rematada a gol per de la Laura de los Santos i la portera local ha rebutjat la bola des de dins la porteria, l'àrbitre incomprensiblement no ha concedit el gol visitant. Minuts després, un rebuig de la Cris Elié ha estat aprofitat per Mª Rosa Tamburini per a marcar el 0-2 definitiu. Un altre partit molt complert de l'equip amb una Cris Elié incommensurable a la porteria.

HC Palau de Plegamans: Berta Canal (p), Sandra Bernal, Daniela Mª Membreño, Carla Masclans, Paula Ferrón, Mireia Pisa i Martina.

PHC Sant Cugat: Cris Elié (p), Anna Espriu,  Mª Rosa Tamburini, Judit Navarro i Laura de los Santos, –equip inicial– Blanca Soldevila, Maria Monllaó, Núria Martinez i Clara Escudé (p).

Gols: 0-1 Maria Monllaó (15’), 0-2 Mª Rosa Tamburini (32').

Jornada 11: Cerdanyola CH 2 - PHC Sant Cugat 4
2015-12-11 - 22:00 - Cerdanyola

El femení del PHC Sant Cugat ha aconseguit aquest divendres 11 de desembre la victòria davant el Cerdanyola CH per 2 a 4 i segueix líder de la Nacional Catalana amb 29 punts. Les de Jaume Oms han acabat la primera volta invictes, amb 9 victòries i 2 empats.

El conjunt santcugatenc ha vençut a domicili a un equip que ha presentat 7 de les 8 jugadores amb fitxa OK Liga.

La primera part ha acabat sense gols però amb oportunitats clares per ambdós equips. A la segona, un fort xut de la Blanca Soldevila des de mig camp ha posat el 0-1 (28’), un minut després Mª Rosa Tamburini ha deixat el 0-2 (29’) en una jugada de contraatac. Maria Igualada per a les locals ha deixat el 1-2 (31’). Judit Navarro semblava que tancava el partit amb el 1-3 (36’), però un xut llunyà de Vane García ha estat desviat per l’Andrea Simon ajustant el marcador 2-3 (37’). Finalment, Judit Navarro ha convertit un clar penal deixant el 2-4 (38’) definitiu.

Cerdanyola CH: M. Suros (p), V. Garcia, L. Pera, P. García, M. Igualada, M. Estellers, A. Simon i A. Ambros.

PHC Sant Cugat: C. Elié (p), A. Espriu, B. Soldevila, M.R. Tamburini, J. Navarro –equip inicial– M. Monllaó, L. de los Santos, A. Ávila, C. Escudé (p. s.)

Gols: 0-1 B. Soldevila (28’), 0-2 M.R. Tamburini (29'), 1-2 M. Igualada (31'), 1-3 J. Navarro (36'), 2-3 A. Simon (37’) i 2-4 J. Navarro de penal (38’).

Jornada 10: PHC Sant Cugat 2 - CP Voltregà 1
2015-11-29 - 18:45 - PAV2

PHC Sant Cugat: C. Elié, A. Espriu, B. Soldevila, M. R. Tamburini, J. Navarro –equip inicial– M. Monllaó, L. de los Santos, A. Ávila, C. Escudé (p. s.)

CP Voltregà: A. Lafon, A. Mas, L. Casellas, A. Arxé, J. Comas –equip inicial– I. Montoya, A. Vilalta, E. Vistós, S. Viñas, R. Serra (p. s.)

Gols: 1-0 M. R. Tamburini (9'), 2-0 A. Espriu (17'), 2-1 A. Mas (32')

10a jornada de Primera Nacional Catalana. Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler, 50 espectadors.

Jornada 9: PHC Sant Cugat 4 - CP Vilanova 1
2015-11-22 - 18:45 - PAV2

L'equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat guanya (4-1) el CP Vilanova i es converteix en nou líder de la Nacional Catalana. Judith Navarro s'erigeix en la figura del partit després de marcar les quatre dianes del conjunt vermell-i-negre.

PHC Sant Cugat: Cris Elié (p), Mª Rosa Tamburini, Anna Espriu, Blanca Soldevila i Judit Navarro (4) -5 inicial- Laura de los Santos, Carmina Tamburini, Maria Monllaó i Clara Escudé (p).

CP Vilanova: Maria Briva (p), Laia Castro, Regina Flix, Gemma Briva, Helena de Sivatte (1), Paola Pascual, Vinyet Flix, Aina Agustí.

Jornada 8: PHC Sant Cugat 4 - Sferic 2
2015-11-16 - 22:15 - PAV2
L'equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat supera (4-2) l'Sfèric de Terrassa en matx corresponent a la jornada 8 de Nacional Catalana. Les santcugatenques s'imposen davant un rival que s'ha reforçat amb jugadores del primer equip. Maria Rosa Tamburini per partida doble, Carmina Tamburini i Judith Navarro han marcat per l'equip vermell-i-negre.

El Patí Hoquei ha sortit reforçat d'aquest matx i consolida la segona plaça a Nacional Catalana. Les vermell-i-negres han patit molt per superar un rival que ha vingut reforçat amb jugadores que militen a Ok Lliga...

PHC Sant Cugat: Cris Elié (p), Mª Rosa Tamburini (2), Anna Espriu, Blanca Soldevila i Judit Navarro (1) -5 inicial- Laura de los Santos, Carmina Tamburini (1), Maria Monllaó i Clara Escudé (p).

Sferic Terrassa: Sara Cespedes (p), Francisca Donoso (1), Pancha Puertas, Silvia Ferrer i Alba Romaguera (1) -5 inicial- Ester Ferrer, Laia Paredes, Carla Crespo i Mª Teresa Rosique.

Jornada 7: PHC Sant Cugat 6 - Reus Deportiu 0
2015-11-08 - 18:45 - PAV2

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat goleja el Reus Deportiu (6-0) i es manté a la part alta de la classificació. La victòria, combinada amb la derrota del Cerdanyola B, deixa les santcugatenques amb 17 punts en segona posició per darrera del filial del CP Vilanova.

Al descans les vermell-i-negres han arribat amb un clar marcador de 4 a 0 a favor i en el segon han ampliat l'avantatge amb dos gols més. Maria Rosa Tamburini, Maria Monlleó, i Anna Espriu i Judith Navarro, ambdues amb dos gols, han estat les golejadores.

PHC Sant Cugat: Cris Elié (p) Mª Rosa Tamburini (1), Anna Espriu (2), Blanca Soldevila (1) i Judit Navarro (1), Laura de los Santos, Núria Martinez, Maria Monllaó (1) i Clara Escudé (p).

Reus Deportiu: Ines Marco (p), Maria Bargalló, Maria Leal, Berta Ribas, Ariadna Garcia, Anna Serrano, Maria Saldaña i Maria Pamies.

Jornada 6: CHP Bigues i Riells 2 - PHC Sant Cugat 3

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení s'endú el triomf de Bigues i Riells (2-3) amb un gol en l'últim minut de la Judit Navarro i suma els tres punts en la sisena jornada de Nacional Catalana. Amb aquest triomf les vermell-i-negres se situen provisionalment en segona posició a només un punt del líder, el Vilanova B. El balanç del conjunt santcugatenc a la lliga és de quatre triomfs i dos empats.

CHP Bigues i Riells: Georgina Gervilla (p), Paula Grancha, Natalia Ylla, Judith Milla, Gemma Cristofol i Claudia Argemi.

PHC Sant Cugat: Cris Elié (p) Mª Rosa Tamburini (1), Anna Espriu (1), Blanca Soldevila i Judit Navarro (1) -5 inicial- Laura de los Santos, Núria Martinez, Maria Monllaó i Clara Escudé (p).

Jornada 5: PHC Sant Cugat 2 - CH Vila-sana 2
2015-10-18 - 19h - pav2
Igualtat màxima en el matx entre el PHC Sant Cugat i el Vila-sana que ha acabat en empat. Les lleidatanes han començat dominant la pilota i el gran gruix de les possesions, portant el pes del partit davant del conjunt vermell-i-negre, que s'ha mostrat sòlid en defensa. En un contracop elèctric del Vila-Sana ha arribat el primer gol del partit, però les de Jaume Oms han respost ràpid mitjançant un penal. A la recta final del primer temps les lleidatanes s'han tornat a avançar, també de penal certificant l'1 a 2.

A la represa, el partit ha seguit amb la mateixa dinàmica. El Vila-Sana ha fallat un penal i ha desaprofitat una bona opció per a sentenciar el partit, i les vermell-i-negres han respost amb una allau d'intensitat que ha acabat amb el gol de l'empat a tres minuts pel final.

El gol local ha acabat de trencar el partit, i el descontrol ha regnat en els últims compassos de matx amb un intercanvi de cops d'un ritme frenètic. Cap dels dos conjunts ha estat encertat de cara a porteria i fins i tot el PHC Sant Cugat ha fallat una falta directa a 19 segons del final.

PHC Sant Cugat: Cris Elie (p), Mª Rosa Tamburini, Blanca Soldevila (1), Anna Espriu (1) i Laura de los Santos, Judit Navarro, Aina Avila, Clara Escudé (p) i Maria Monllaó.

CH Vila-Sana: Anna Ferrer(p), Victoria Porta, Maria Porta, Mar Franci, Carla Arenes, Laura Porta, Anna Carranza i Laia Cid.

Jornada 4: CE Arenys de Munt 2 - PHC Sant Cugat 5
2015-10-09 - 20:45 - Arenys de Munt
El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení obté el tecer triomf (2-5) contra el CE Arenys de Munt a la 4a jornada de Nacional Catalana Femenina. Les vermell-i-negres, amb Judit Navarro (3) i Mª Rosa Tamburini (2) com a golejadores, han estat millors en la 2ª part.

CE Arenys de Munt: Anais Alapons (p), Maria Majo (1), Marta Espiel (1), Laia Ibañez, Carla Navarro, Esther Anglas i Mariona Hernandez.

PHC Sant Cugat: Cris Elie (p), Mª Rosa Tamburini (2), Judit Navarro (3), Anna Espriu i Laura de los Santos -5 inicial- Carmina Tamburini, Clara Escudé (p), Maria Monllaó i Aina Avila.

Jornada 3: PHC Sant Cugat 1 - CP Manlleu 0
2015-10-04 - 18:45 - PAV2

L'equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat suma el segon triomf de la temporada (1-0) al PAV2 a la segona tercera de la Nacional Catalana Femenina.

Un solitari gol de la Judit Navarro en la 2ª part i una bona defensa, amb una Cris Elié espectacular, van ser suficients per sumar els 3 punts, davant d'un rival molt complicat, que venia de guanyar la Copa EsportsPenedes d'OK Liga femenina, amb les absències de Casaramona i Lopez.

PHC Sant Cugat: Cris Elie (p), Mª Rosa Tamburini, Blanca Soldevila, Anna Espriu i Laura de los Santos -5 inicial- Judit Navarro (1), Carmina Tamburini, Clara Escudé (p) i Maria Monllaó.

CP Manlleu: Maria Ballesta (p), Esther Tosar (p), Judit Bou, Noelie Paredes, Maria Pujades, Judit Burgaya, Mireia Busoms, Gemma Sole i Silvia Jurado.

Jornada 2: CH Mataró 1 - PHC Sant Cugat 3
2015-09-26 - 18:45 - Mataró

L'equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat suma el primer triomf de la temporada (1-3) a la pista del Mataró a la segona jornada de la Primera Nacional Catalana.

Mª Rosa Tamburini va obrir el marcador amb un gol de falta directa en el minut 13 fruit d'una targeta blava a lamataronina Ariadna Chiva. Uns minuts després novament Mª Rosa Tamburini va desviar un fort xut de la Judit Navarro i va col·locar el 0-2.

Només començada la segona part, una jugada individual de la Judit Navarro feia el 0-3. Nou minuts més tard les locals de la ma d'Aida Anton deixava el 1-3 definitiu.

CH Mataró: Paula Lladó (p), Aida Anton (1), Adriana Chiva, Ana Teresa Cuervo, Laura Manzanares, Carla Fontdegloria, Júlia Canal, Clara Rafols, Ana Molera.

PHC Sant Cugat: Cris Elie (p), Mª Rosa Tamburini (2), Judit Navarro (1), Blanca Soldevila i Laura de los Santos -5 inicial- Nuria Martinez, Aina Avila i Maria Monllaó.

Jornada 1: PHC Sant Cugat 2 - HC Palau de Plegamans 2
2015-09-20 - 18:5 - PAV2

El primer equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat ha iniciat la Nacional Catalana amb un empat a 2 gols davant l'HC Palau Plegamans. El partit s'ha jugat aquest diumenge, 20 de setembre, a la tarda, al Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler.

L'equip visitant sempre ha anat per davant en el marcador i, al descans, guanyava per 1 gol a 2. El segon gol del conjunt del Vallès Occidental l'ha fet quan només faltaven 37 segons per acabar els primers 20 minuts de joc. Amb el 2 a 2, i en l'últim minut de partit, les vermell-i-negres han disposat de diferents ocasions per fer el gol del triomf.

PHC Sant Cugat: Cris Elie (p), Mª Rosa Tamburini, Blanca Soldevila, Judit Navarro i Laura de los Santos -5 inicial- Anna Espriu (2), Carmina Tamburini, Maria Monllaó i Clara Escude (p).

HC Palau de Plegamans: Laura Vicente (p), Sandra Bernal, Laia Aguilar, Carla Masclans (2), Paula Ferron, Aina Serra, Ona Aparicio i Berta Canal (p).