Entrenaments: Instal·lació     Cada 15 dies
dilluns (físic) amb Jordi Segura 20:45 22:00
dimarts PAV2 - Rambla del Celler 21:00 22:15 22:15  22:30
dimecres PAV2 - Rambla del Celler 22:15 23:45
dijous PAV2 - Rambla del Celler 21:00 22:30

ANNEX: calendarioprimdiv.pdf   (pdf 30639)
Imatge de complement
Lluis Galbas

El santcugatenc Lluís Galbas, de 53 anys, amb una trentena d'anys vinculat a equips de primer nivell, acumula un munt d'experiència com a entrenador de conjunts de l'OK Lliga, la categoria més alta de l'hoquei sobre patins espanyol. Galbas ha dirigit l'HC Sentmenat, l'HP UE Horta, el Cerdanyola CH, el CH Mataró, el Reus Deportiu i el SHUM Maçanet, l'últim equip que va preparar ara fa uns cinc anys. Com a segon entrenador, el santcugatenc ha estat al primer equip del FC Barcelona, amb el que va aconseguir una Copa d'Europa i una lliga. Llavors, l'entrenador era Carlos Figueroa. També cal destacar el subcampionat d'Europa que va assolir amb l'HC Sentmenat i un segon lloc a la Supercopa d'Espanya amb el Reus Deportiu. El tècnic de Sant Cugat ha assolit l'ascens a l'OK lliga amb tres equips: l'HP UE Horta, el Cerdanyola CH i el CH Mataró.

La 2014-15 serà la 2ª temporada al capdavant del Primer Equip del PHC Sant Cugat.

2015-05-23 - 20h - pav2

Jornada d'emocions i comiats al pav 2 de la Rambla del Celler, amb un alt nivell d'intensitat malgrat que cap dels dos equips no s'hi jugava res. Els primers minuts els han protagonitzat els penals. De fet, de Eguia ha avançat els visitants mitjançant la pena màxima, respost de la mateixa manera per Pau Gilabert. El mateix Gilabert ha culminat una elèctrica jugada marca de la casa, una combinació que ha passat per l'estic de les principals promeses del Patí Hoquei.

Ha estat llavors quan Ramon Gascón ha estat substituït, amb l'aplaudiment del pav 2. Gilabert, després del canvi, ha fet el tercer del seu compte particular. Els atacs han seguit manant i, abans del descans, encara hi ha hagut temps perquè Marc Muntané retallés distàncies i Bernat Tobiás situés el 4 a 2 amb el qual s'ha arribat al descans.

Tant bon punt ha començat la segona meitat, de Eguia ha fet el tercer de penal, deixant un petit marge d'un gol que els de Galbas han sabut administrar fins al final amb certa emoció. El ja exentrenador del PHC Sant Cugat, Lluís Galbas, marxa content després d'aquests dos anys de treball.

Jornada 25: CE Arenys de Munt 10 - PHC Sant Cugat 2
2015-05-17 - 12h - Arenys de Munt

El Patí Hoquei Club Sant Cugat perd (10-2) davant l'Arenys en l'últim desplaçament d'aquesta temporada a Primera Divisió. Aquesta derrota permet als d'Arenys mantenir la pugna per l'ascens, que és a dos punts quan només falta una jornada per acabar la temporada. Els santcugatencs, de la seva banda, tenen encara un partit més per aconseguir la setena posició a la classificació i igualar així el resultat de la temporada passada.

Jornada 24: PHC Sant Cugat 7 - HC Burguillos 4
2015-05-02 - 21:30 - pav2

El Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí bat el Burguillos (7-4) en un partit marcat per la tensió i els nervis. Els extremenys havien de guanyar per seguir vius a la Primera Divisió i l'actuació arbitral ha acabat provocant que la polèmica s'imposés a l'hoquei. Pau Gilabert, autor de quatre gols, ha estat el més destacat per part santcugatenca.

Jornada 23: CP Alcobendas 5 - PHC Sant Cugat 3
2015-04-25 - 17h - Alcobendas

El Patí Hoquei Club Sant Cugat perd (5-3) a la pista de l'Alcobendas, situat just per sobre seu a la classificació, a la 23a jornada de la Primera Divisió. Els de Lluís Galbas han notat les baixes de David Yepes, Pau Gilabert i Joan Farnés, que estan disputant el Campionat de Catalunya júnior, la de Pablo Soler sancionat, i la de Ramon Gascón, que segueix de baixa.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat visitava un dels seus rivals directe a la classificació, l'Alcobendas, amb la intenció de reafirmar les bones sensacions que havia deixat el cap de setmana passat davant l'Areces. Però les nombroses baixes han posat molt difícil als vermell-i-negres imposar-se a un equip de similars característiques i han acabant claudicant.

Al primer temps, una sola diana, obra de Marcos Villanueva per part dels madrilenys. A la segona, però, els dos equips han afinat la punteria i han començat a caure els gols. Ernesto Carmona ha marcat de penal el segon de l'Alcobendas i Ignasi López ha trobat ràpidament la resposta pels santcugatencs en només dos minuts de la segona part. 10 minuts després, dues faltes directes transformades, una de l'Alcobendas, de Javier Jurado, i una dels vermell-i-negres, d'Adrià Pinto, han sumat un gol al marcador de cada equip (3-2).

Els santcugatencs no aconseguien empatar el partit i menys encara quan Marcos López i Mario Martínez han marcat dos gols més pels madrilenys. Bernat Tobias ha retallat distàncies, però ja era massa tard.

Jornada 22: PHC Sant Cugat 9 - CP Areces 3
2015-04-17 - 21:30 - PAV2

El Patí Hoquei ha trencat una ratxa de quatre partits sense conèixer la victòria contra un cuer que té pràcticament assegurat el descens. L'Areces ha mostrat el seu desencís amb uns primers minuts sense tensió, que els locals s'han encarregat de contradir amb ràpides transicions i combinacions elèctriques.

David Yepes i Ignasi López s'han convertit en una endimoniada parella que ha estat un malson per als asturians, amb tres i dos gols respectivament abans del quart d'hora de joc. Quan es preveia una golejada d'escàndol, ha arribat el gol visitant, obra de Luis Fuertes. Malgrat això, els santcugatencs han seguit asfixiant el rival, fins que ha arribat la polèmica del matx. La colegiada Mireia Estrada li ha mostrat una targeta blava a Pablo Soler per protestar. El jugador ha mantingut la protesta i l'àrbitra li ha mostrat dues targetes més, expulsant-lo.

Fins al final del primer temps i en els primers minuts de la represa, els locals han jugat amb només dos jugadors de camp, i malgrat suportar les primeres escomeses, ha acabat rebent un gol de l'Areces, fet per Javier González. Quan els santcugatencs han recuperat els efectius han reprès el domini i han seguit aixamplant distàncies, amb gols de penal d'Eloi i Adrià Pinto. González ha marcat de falta directa fent el tercer de l'Areces, però Bernat Tobías i Yepes de nou han acabat col·locant el 9 a 3.

Font: cugat.cat

Jornada 21: FC Barcelona 8 - PHC Sant Cugat 3
2015-04-12 - 12:00 - Barcelona
El Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí perd (8-3) davant el FC Barcelona B en la 21a jornada de Primera Divisió. Tot i que els vermell-i-negres han obert la llauna del partit, no han pogut evitar la desfeta davant el domini local.

Després d'haver perdut a casa (2-7) el primer enfrontament amb els blaugranes, el Patí Hoquei Club Sant Cugat ha tornat a caure davant un FC Barcelona B superior.

A l'inici del partit els vermell-i-negres han obert la llauna de la mà d'Ignasi López, però Ignacio Alabart i Sergi Aragonès han decantat la balança cap al bàndol local i han arribat a la mitja part amb un resultat favorable (2-1).

A la represa Alabart ha tornat a aparèixer per marcar el segon del seu compte personal, però Eloy Gaspar ha tornat a posar emoció al matx anotant la segona diana visitant. En deu minuts, Alabart ha convertit dues faltes en gol, seguit d'un altre de Sergi Llorca. López ha contribuït en l'intent de remuntada santcugatenca amb un gol de penal, però Llorca i Alabart han marcat tancat així el marcador (8-3).

Jornada 20: PHC Sant Cugat 3 - Shum Grupo Maestre 3
2015-03-21 - 20:30 - PAV2

El Patí Hoquei Club Sant Cugat empata (3-3) contra el Shum Maçanet, segon classificat, en partit corresponent a Primera Divisió. El primer temps ha estat marcat per les poques oportunitats tant d'una com l'altre banda i en el segon ha estat quan tots dos equips s'han estirat i han buscat la victòria sense sort, repartint-se els punts.

S'han avançat els visitants però Bernat Tobías ha fet l'empat abans d'arribar al descans. En el primer temps cap dels dos equips no ha tingut moltes més ocasions que les que ha aconseguit marcar. En el segon temps, Joan Farnés ha posat per davant els santcugatencs aprofitant un bola servida des de banda dreta. Amb el marcador a favor dels vermell-i-negres, Eloi Gaspar ha fet el tercer amb un strock, però els àrbitres han anul·lat el gol en considerar que els jugadors santcugatencs s'havien avançat de la línia abans de tir de Gaspar. A la següent jugada, els visitants han aconseguit el gol de l'empat i seguidament han fet el tercer per indignació dels seguidors santcugatencs que veien com el partit passava d'estar gairebé sentenciat a posar-se per darrera en el marcador. però els vermell-i-negres no han abaixat els braços i Pablo Soler ha fet el gol de l'empat que salvava un punt per als santcugatenc

Jornada 19: PHC Sant Cugat 3 - CHP Sant Feliu 4
2015-03-15 - 13:00 - PAV2

Partit igualat des de l'inici, però en el minut quatre una targeta blava d'Ignasi López ha provocat una falta directa amb la què el visitant David Ros ha avançat el seu equip. Els santfeliuencs han tingut una nova ocasió, però més clara ha estat la dels vermell-i-negres que han topat amb el pal. En el minut 19 i després d'una recuperació Frederic Hinojal ha posat el 0 a 2 en quedar-se sol davant el porter local. El PHC Sant Cugat ha reaccionat i, després d'un penal errat per Eloy Gaspar, el mateix jugador ha trobat espai per escurçar distàncies. Abans del descans, un nou penal per als locals ha estat una oportunitat desaprofitada que hauria suposat l'empat.

El segon temps ha començat amb un nou penal fallat pels vermell-i-negres i la reacció del Sant Feliu ha arribat amb un nou contraatac culminat per David Ros que ha fet l'1 a 3. De nou amb el partit coll amunt, els locals han trobat el camí del gol mitjançant un xut d'Ignasi López. Amb el 2 a 3 tots dos equips buscaven la porteria rival, però ha estat el visitant Oriol Garcia que ha tornat a ampliar l'avantatge.

A tres minuts per al final ha tornat a arribar l'emoció al pav 2 amb el gol de Joan Farnés i amb l'empenta local Brandon Carrara ha pogut empatar, però el seu xut ha anat al pal. En l'última jugada el Sant Feliu ha fallat un penal i el partit ha acabat amb el 3 a 4.

Jornada 18: CAA Dominicos 4 - PHC Sant Cugat 2
2015-03-07 - 20:00 - La Corunya

El Patí Hoquei Club Sant Cugat no pot amb el Dominicos (4-2) a la 18a jornada de Primera Divisió i segueix a la part mitja de la taula. Els de Lluís Galbas no han pogut sobreposar-se al llarg viatge i a un rival molt necessitat i han caigut a la segona part en un matx marcat per la duresa.

El partit ha començat malament pels vermell-i-negres. Jaime Piñeyro ha avançat els gallecs quan només s'havien jugat tres minuts de la primera part. Tot i el cop inicial, els santcugatencs no s'han rendit i David Yepes ha neutralitzat l'avantatge local deu minuts després. Amb aquest resultat s'arribaria al descans.

A la represa, els locals han trobat amb més facilitat el camí del gol i han sumat tres dianes seguides que els vermell-i-negres no han pogut aixecar. El primer, de Pablo Arias, els dos següents, de Sergio Huelves. Els tres gols de diferència ja han estat massa pels santcugatencs, tot i que Eloy Gaspar ha marcat el 4 a 2 de penal quan faltaven dos minuts.

Jornada 17: PHC Sant Cugat 7 - Blanes 5
2015-02-28 - 20:30 - PAV2
Els santcugatencs han sabut mantenir el tipus en un matx que en alguns moments, sobretot en el segon temps, ha entrat en un descontrol que no beneficiava als santcugatencs. El primer temps ha finalitzat amb un clar 6 a 2 per als vermell-i-negres, que han estat molt efectius cara porteria, amb tres gols de Pau Gilabert, David Yepes, Bernat Tobías i Eloi Gaspar.

Però en el segon, el Blanes ha començat més ficat en el partit i amb dos ràpids gols del pitxitxi de la competició, Alexandre Cantero, els visitants s'han tornat a ficar en el matx. Un cinquè gol més del Blanes ha donat més emoció a un partit que s'ha tancat amb el gol d'Eloi Gaspar a falta de tres minuts pel final.

Jornada 16: CH Lloret 4 - PHC Sant Cugat 1
2015-02-21 - 20:30 - Lloret

Bon partit dels vermell-i-negres, que tot i el resultat en contra, ha tingut ocasions per tombar el tercer classificat de Primera Divisió. S'han avançat els locals i abans del descans Bernat Tobías ha aconseguit el gol de l'empat que donava esperança als de Lluís Galbas. Però el Lloret s'ha posat les piles i abans del descans ha fet dos gols més que deixaven el partit coll amunt pel Patí Hoquei Club Sant Cugat. En el segon temps, els locals han fet el quart i definitiu gol pel Lloret.

Jornada 15: PHC Sant Cugat 5 - CP Mieres 4
2015-02-07 - 20:30 - PAV2

Després de 3 derrotes consecutives a la Primera Estatal d'hoquei sobre patins, el primer equip masculí del PHC Sant Cugat ha guanyat (5-4) el CP Mieres, amb 2 gols d'Ignasi López, 2 de David Yepes i 1 de Pau Gilabert. Amb 25 punts, els vermell-i-negres estan a tan sols 2 punts de la 5a plaça a la lliga.

El PHC Sant Cugat ha arribat a la mitja part amb una victòria per 2 gols a 1. A la represa ha hagut de remuntar un 3 a 4 advers quan quedaven 6 minuts i 3 segons per acabar el partit. I ho ha aconseguit a 2 minuts i 43 segons del final de l'encontre.

Jornada 14: CH Caldes 8 - PHC Sant Cugat 2
2015-02-01 - 12:15 - Caldes

El Caldes ha encarrilat el partit aviat, amb un gol de Jacint a pocs minuts de l'inici del partit. Els locals no s'han conformat i han volgut sentenciar abans del descans, a través d'un inspirat Xavier Rovira que ha anotat dos gols. Amb el 3 a 0 en el marcador, el Patí Hoquei ha reaccionat i s'ha apropat amb gols de Pau Gilabert i Bernat Tobías. Els vermell-i-negres no han pogut completar la remuntada, i Marc Ortells ha tallat l'entusiasme visitant abans del descans fent el quart gol local de penal.

Durant els primers minuts de la segona meitat, els de Galbas han lluitat per retallar distàncies, però a un quart d'hora per al final del partit l'Aleix ha marcat el cinquè. Els santcugatencs han seguit sense veure porteria, i en els set darrers minuts han vist com el Caldes els marcava tres gols per acabar tancant un resultat contundent.

Jornada 13: CP Vilanova 3 - PHC Sant Cugat 2
2015-01-25 - 12:30 - Vilanova

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat perd a la pista del Vilanova (3-2) i tanca la primera volta de Primera Divisió en sisena posició amb 20 punts. Els de Lluís Galbas han perdut a la pista d'un dels rivals de la part baixa de la taula en un partit condicionat per l'actuació arbitral segons l'entrenador santcugatenc.

Jornada 12: PHC Sant Cugat 3 - CE Arenys de Munt 6
El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha sortit més fort que el rival i ha disposat de les primeres ocasions, però en el minut 4 Aguilar ha fet el 0 a 1 després d'un contraatac. Yepes ha pogut igualar, però s'ha topat amb el pal i poc després Ignasi López sí que ha estat encertat per fer l'empat a 1. En el minut 14 Daumal ha tornat a avançar l'Arenys amb un xut llunyà i els visitants han pogut incrementar l'avantatge amb un llançament al pal.

La represa ha començat amb un gol anul·lat al Patí Hoquei Club Sant Cugat i una blava a Eloy Gaspar ha provocat que els visitants fessin l'1 a 3 amb superioritat numèrica, i poc després ha arribat el quart, aquest dos últims gols obra de Marc Roca. Precisament Roca ha vist la vermella per agressió i tot i que els visitants han jugat amb un home menys han fet un pal, però ha estat el local Yepes qui ha fet el 2 a 4.

L'emoció ha durat poc i Cusacs ha fet el cinquè gol visitant, respost per Gilabert amb el tercer local, i en els últims segons de joc l'Arenys ha tancat el marcador amb el 3 a 6 definitiu. Els vermell-i-negres tancaran la primera volta la setmana vinent a la pista del CP Vilanova.

Patí Hoquei Club Sant Cugat: R. Gascón, I. López, E. Gaspar, D. Yepes i P. Gilabert –equip titular– B. Tobias, J. Farnés, A. Pinto, A. Sánchez.

CE Arenys de Munt: C. Ballart, J. Illa, K. Aguilar, G. Gallardo, E. Daumal –equip titular– M. Roca, G. Cusachs, R. Verdura.

Gols: 0-1 K. Aguilar (5'), 1-1 I. López (9'), 1-2 E. Daumal (14'), 1-3 M. Roca (34'), 1-4 M. Roca (34'), 2-4 D. Yepes (40'), 2-5 G. Cusachs (42'), 3-5 P. Gilabert (49'), 3-6 E. Daumal (49').

Àrbitres: Jonathan Sánchez García i Quim Navales Morera. Han ensenyat targeta blava a E. Gaspar (32' i 46') i a K. Aguilar (46'). Han expulsat amb vermella directa a M. Roca (38').

Jornada 10: PHC Sant Cugat 6 - CP Alcobendas 6
2014-12-20 - 20:30 - pav2

Pluja de gols al pav 2 de la Rambla del Celler amb dos equips que han estat molt encertats en atac i poc en defensa. S'ha començat avançant el Club Patí Alcobendas amb un gol de Marcos López quan els madrilenys jugaven amb tres. Però ràpidament ha remuntat el Patí Hoquei amb gols de d'Àlex Sánchez i David Yepes per arribar al descans 2 gols a 1 per sobre.

En el segon temps els vermell-i-negres semblava que sentenciaven per la via ràpida amb quatre gols més, obra de David Yepes, Joan Farnés, Bernat Tobías i Pau Gilabert, però l'Alcobendas poc a poc ha anat remuntant i posant la por al cos als locals. A falta de deu minuts el marcador era 6 a 1 pels de

Jornada 9: CP Areces 5 - PHC Sant Cugat 8
2014-12-14 - 20:00 - Grado (Astúries)

El partido tuvo un claro dominador en la primera mitad. El Sant Cugat llegaba necesitado de enmendar la mala racha que venían sufriendo en las tres últimas jornadas, ya que acumulaban otras tantas derrotas consecutivas. Y consiguieron cimentar su triunfo durante ese primer período, cuando el parcial conseguido fue de 0 a 5 después de los goles marcados por Joan Farnés, Ignasi López, Pau Gilabert y Eloy Gaspar, en dos ocasiones.

Pareció despertar el Areces en la reanudación, y así llegaron los tantos conseguidos por Pelayo Aspra (3) y Borja Bernardo (2) que, sin embargo, no sirvieron más que para poner nervioso a su rival, ya que la ventaja en el luminoso fue siempre del lado del equipo forastero. Eloy Gaspar, nuevamente, Pau Gilabert y David Yepes aumentaron hasta 8 el cómputo de goles para el Sant Cugat, que conseguía así llevarse una balsámica victoria para ellos en su visita a la villa moscona.

C.P. ARECES: Ángel Iglesias hizo saltar a la cancha de inicio a Aarón Candanedo, Borja Bernardo, Javier González, Pelayo Aspra y Aitor Fernández. Para los cambios, ocupaban banquillo Aitor Prada, Rafael Vallina, Sergio García, Alejandro Rico y Daniel Junquera.

P.H.C. SANT CUGAT: Lluis Galbas dispuso de salida a Ramón Gascón, Eloy Gaspar, Ignasi López, Pau Gilabert y Joan Farnés. Para las sustituciones, Bernat Tobías, Álex Sánchez, David Yepes y Alain Rivero.

Jornada 8: PHC Sant Cugat 2 – FC Barcelona 7
2014-12-06 - 20:30 - pav2

PHC Sant Cugat: R. Gascón, I. López, E. Gaspar, P. Gilabert, D. Yepes –cinc inicial– B. Tobias, A. Pinto, J. Farnés, J. Rivero, A. Rivero (p.s.)

FC Barcelona: O. Tarrés, N. Roca, I. Alabart, À. Martínez, S. Llorca –cinc inicial– S. Aragonés, M. Palazón, Ll. Miquel, O. Garcia, B. Roca (p.s.)

Gols: 0-1 N. Roca (8’), 0-2 N. Roca (14’), 1-2 B. Tobias (20'), 1-3 O. Garcia (29’), 1-4 O. Garcia (33’), 1-5 S. Aragonés (34’), 1-6 N. Roca (40’), 1-7 I. Alabart (43’), 2-7 D. Yepes (48’)

Àrbitres: Joan Rovira Mañé i Miquel Lapedriza Ferragut

8ª jornada del campionat de Primera Divisió. Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler. 200 espectadors.

Jornada 7: SHUM Grupo Maestre 2 - PHC Sant Cugat 0
2014-11-29 - 19h - Maçanet

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat perd (2-0) a la pista del Maçanet a la setena jornada a Primera Divisió. Els santcugatencs han arribat al descans amb empat sense gols, però a la segona han sucumbit davant la major efctivitat local. El Maçanet es converteix en líder provisional i els santcugatencs ocupen la quarta plaça…

Jornada 6: CHP Sant Feliu 6 - PHC Sant Cugat 4
2014-11-22 - 19:30 - Sant Feliu de Codines

El Patí Hoquei Club Sant Cugat s'ha avançat als quatre minuts de joc mitjançant Eloi Gaspar, però el local Fredy ha igualat el marcador poc després. A la meitat del primer temps el Sant Feliu de Codines ha disposat de dos penals que no ha desaprofitat i ha incrementat l'avantatge en dos gols. Quan semblava que s'arribaria al descans amb el 3 a 1 ha aparegut el vermell-i-negre Joan Farners per apretar el resultat i donar opcions al seu equip de cara al segon temps.

El local David Ros, autor de tres gols en el partit, ha fet el 4 a 2, però David Yepes ha fet reaccionar de nou al seu equip per mantenir viva l'esperança. A pocs minuts per al final s'ha repetit la història, gol local i resposta visitant, aquest cop obra d'Ignasi López quan restaven menys de tres minuts per al final. Amb el 5 a 4 el Patí Hoquei Club Sant Cugat ha lluitat per rescatar un punt de Sant Feliu, però han estat els locals els què han marcat per sentenciar el matx amb el 6 a 4.

Jornada 5: PHC Sant Cugat 5 - CAA Dominicos 3
2014-11-15 - 20:30 - pav2
Patí Hoquei Club Sant Cugat: R. Gascón, I. López, E. Gaspar, D. Yepes i Pau Gilabert –equip inicial– A. Pinto, M. Soler, J. Farnés, À. Sánchez, A. Rivero

C. A. A. Dominicos: I. Ojanguren, J. Piñeyro, S. Huelves, J. García i P. Arias –equip inicial– C. Caamaño, F. Arias, J. Álvarez, V. Martínez, M. Ferro

Gols: 1-0 D. Yepes (6’), 2-0 D. Yepes (10’), 2-1 J. Álvarez (20’) 3-1 J. Farnés (29’), 4-1 D. Yepes (29’), 4-2 V. Martínez (30’), 5-2 E. Gaspar (33’), 5-3 J. García (49’)

Àrbitres: Francisco Moreno Tudela i David Godía Canaleta. Ha vist targeta blava el visitant P. Arias (6’)

Jornada 4: Blanes CHF 5 - PHC Sant Cugat 6
2014-11-08 - 18:00 - Blanes

El Patí Hoquei ha assolit una victòria de prestigi en una pista històrica com és la del Blanes, conjunt que ha baixat d'Ok Lliga i un dels favorits per retornar a la màxima categoria de l'hoquei patins estatal. El matx ha començat boig i en els primers 10 minuts s'han marcat dos gols per equip situant l'empat a dos. Quan faltaven 15 segons per al final del primer temps, David Yepes avançava els santcugatencs.

A la represa, inici espectacular dels vermell-i-negres que rebien el gol de l'empat, però en dos minuts Àlex Sanchez, Joan Farnés i David Yepes deixaven un 3 a 6 que posava en màxima avantatge els santcugatencs. Els darrers minuts han servit perquè els locals retallessin distàncies deixant el 5 a 6 definitiu. El porter del Patí Hoquei Ramon Gascon destaca que aquest lideratge demostra la bona feina que es fa en aquest inici de temporada.

BLANES CHF: Daniel, Carmona, Aguirre, Llinàs i Cantero –equip inicial–; Gallart, González i Coll.
PHC SANT CUGAT: Gascón. Yepes, Gaspar, López i Gilabert -equip inicial-; Pinto, Soler, Farnés, Rivero i Sánchez.
GOLS: 0-1 (1') Yepes, de penal. 1-1 (2') Carmona, de penal. 2-1 (12') Cantero. 2-2 (14') López. 2-3 (24') Soler. 3-3 (26') Cantero. 3-4 (28') Sánchez. 3-5 (31') Farnés. 3-6 (37') Yepes (FD). 4-6 (46') Carmona, de penal. 5-6 (49') Carmona.

ANNEX: jornada_4_blanes_5_phc_6.pdf   (pdf 344679)
2014-11-02 - 12:30 - PAV2

Patí Hoquei Club Sant Cugat: R. Gascón, I. López, E. Gaspar, D. Yepes i P. Gilabert –equip inicial– A. Pinto, M. Soler, J. Farnés, Á. Sánchez, A. Rivero (p.s.)

Club Hoquei Lloret Vila Esportiva: F. Serra, J. Carbó, M. Grau, D. Plaza, V. Crespo –equip inicial– F. Canada, X. Crespo, J. Patau, A. Grau, X. Sulé, O. Perarnau (p.s.)

Gols: 0-1 V. Crespo (15’), 1-1 J. Farnés (37’), 2-1 I. López (40’).

Àrbitres: Daniel Pico Ramos i Enrique Manuel Díaz Sánchez. Ha ensenyat targeta blava a Ignasi López (22’).

ANNEX: jornada_3_phc_2_-_lloret_1.pdf   (pdf 313549)
Jornada 2: CP Mieres 2 - PHC Sant Cugat 2
2014-10-26 - 12:45 - Mieres

Els santcugatencs han tingut la victòria a tocar durant bastants minuts, arribant a guanyar per dos gols. S'han avançat abans del descans amb un gol de Yepes, que segueix amb la seva ratxa després del hat trick de la setmana passada. En el segon temps ha continuat el domini dels vermell-i-negres, que han ampliat l'avantatge amb un altre gol de Pau.

Semblava que els punts marxaven a Sant Cugat, però els locals han aconseguit la remuntada amb dos gols abans del final, protestats pel tècnic santcugatenc Lluís Galbas, qui creu que les decisions arbitrals han afectat el resultat final. El mateix Galbas, però afirma que l'empat és bo jugant com a visitants.

ANNEX: jornada_2_mieres_2_-_phc_2.pdf   (pdf 307037)
Jornada 1: PHC Sant Cugat 7 - CH Caldes 3
2014-10-18 - 20:30 - PAV2

Els de Lluís Galbas han superat el CH Caldes en un molt bon partit, i intens, dels dos equips. El porter santcugatenc Ramon Gascon ha estat impressionant.

PHC Sant Cugat: Ramon Gascon, Eloy Gaspar, Pau Gilabert, Ignasi López i David Yepes -cinc inicial-, Bernat Tobías, Adrià Pinto i Alex Sánchez.

CH Caldes: Joan Villena, Marc Ortells, Alexandre Acsensi, Jordi Urbano i Jacint Molera -cinc inicial-, Xavier Rovira, Aleix Pastor, Cesc Campor, Jordi Truyols i Roger Acsensi.

Gols: 1-0 David Yepes (7'), 2-0 Pau Gilabert (11'), 3-0 Eloy Gaspar (15'), 3-1 Roger Acsensi (31'), 4-1 Pau Gilabert (38'), 4-2 Jacint Molera (41'), 4-3 Jordi Urbano (41'), 5-3 Pau Gilabert (43'), 6-3 David Yepes (43') i 7-3 David Yepes (44').

Àrbitres: Aleix Gorina Bail i Miquel Ferragut Lapedriza. Els àrbitres han ensenyat targeta blava al jugador local Bernat Tobías.

ANNEX: jornada_1_phc_7_-_caldes_3.pdf   (pdf 337388)