Patí Hoquei Club Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Copa Generalitat Femenina 2018

El Voltregà s'imposa al Sant Cugat i aixeca la seva primera Copa Generalitat femenina

El CP Voltregà ha guanyat aquest dissabte el seu primer títol de la Copa Generalitat femenina d'hoquei patins al superar per 3-2 al PHC Sant Cugat després de la tanda de faltes directes a la final disputada al Pavelló Municipal Victorià Oliveras de la Riva de Sant Hipòlit de Voltregà.

El partit ha estat molt emocionant perquè els dos equips han jugat obertament a l’atac i han donat un gran espectacle en un partit en el que les vallesanes s’han avançat dues vegades en el marcador abans d’inclinar-se davant de les osonenques després de la lesió de la seva portera, Cristina Elié, que ha hagut d’abandonar la pista a 19 segons del final de la pròrroga i ha estat substituïda per una jugadora de pista perquè no en tenien cap de suplent.

Carolina Herrera, rematant una assistència de llibre d’Anna Espriu al minut 10, ha avançat al Sant Cugat, que en el primer tram de partit ha fet valer la seva experiència d’exequip d’OK Lliga i ha estat superior a un jove i nerviós Voltregà. Però de mica en mica el filial del conjunt blanc-i-blau d’OK Lliga, que habitualment dirigeix la jugadora del primer equip Tasha Lee -absent pel compromís europeu a Alemanya-, s’ha tret els nervis de sobre i amb una forta pressió alta ha robat moltes boles i ha generat moltes ocasions a la porteria defensada per una inspiradíssima Cristina Elié.

Gràcies a Eli​é el marcador no s’ha mogut més a la primera part, però als 12 de la segona  Esther Vistós ha marcat el gol de l’empat en una bona jugada personal i el partit ha entrat en una nova dimensió, amb molts contraatacs i ocasions a les dues porteries, en les que Alba Golet també s’ha lluït amb bones aturades. Als últims minuts s’hi ha arribat amb el partit molt obert i tots dos equips amb 9 faltes, però cap dels dos ha comès la desena i s’ha hagut de jugar una pròrroga que tampoc no ha decidit res.

El partit podia haver-se decidit a 19 segons del final, quan Cristina Alié s’ha lesionat al genoll i, a manca d’una portera suplent, el Sant Cugat ha hagut de posar sota els pals una jugadora de pista, Laura de los Santos, que a l’últim segon ha salvat el segon gol del Voltregà.

A les faltes directes, però, el Voltregà ha acabat decidint al seu favor malgrat que el Sant Cugat ha marcat primer i Aina Vilalta ha enviat la bola fora en el primer llançament de les blanc-i-blaves. I tot gràcies a les aturades de Golet i els gols d’Anna Bosch i l’elèctrica Esther Vistós.

Antoni Reig, director del Consell Català de l’Esport, ha fet el lliurament de la copa a la capitana del Voltregà, Aina Vilalta, acompanyat d’Hipòlit Serra i SergiVilamala, alcaldes de Sant Hipòlit de Voltregà i Masies de Voltregà; Xevi Sala, president del CP Voltregà; Carles Altimiras, president del Comitè d’Hoquei Patins de la Federació Catalana de Patinatge; i Cati Fontané, membre de la Junta Directiva i responsable d’hoquei femení de la FCP.

FITXA TÈCNICA

CP Voltregà, 3 (0, 1 i 2): Alba Golet, Eva Roca, Anna Bosch (1), Mariona Mora, Paula Vilamala, Maria Anglada, Esther Vistós (2), Aina Vilalta i Maria Baucells

PHC Sant Cugat, 2 (1, 0 i 1): Cristina Elié, Anna Espriu, Mariona Monllaó, Blanca Soldevila, Maria Rosa Tamburini, Sílvia Montoro, Carolina Herrera (1) i Laura de los Santos

Gols: 0-1, Herrera, 10’ (descans); 1-1, Vistós, 32’. Pròrroga sense gols. Faltes directes: 1-2, Espriu; 2-2, Bosch; 3-2, Vistós

Àrbitres: Mireia Estrada i Tània Pardo Faltes d’equip: 9 el Voltregà i 9 el Sant Cugat

Incidències: Final de la Copa Generalitat femenina disputada al Pavelló Municipal Victorià Oliveras de la Riva de Sant Hipòlit de Voltregà i televisat en directe per la Xarxa TV

Font: FCP

IX COPA GENERALITAT (NACIONAL CATALANA FEMENINA)

Els dies 16, 17 i 18 de febrer el CP VOLTREGÀ acollirà, a les seves instal·lacions del Passatge Oliveras de la Riva de Sant Hipòlit de Voltregà (Barcelona), la present edició de la Copa Generalitat de la màxima categoria masculina i femenina de l’hoquei patins d’àmbit català.

L’esdeveniment es celebrarà per novena vegada consecutiva enfrontant, amb format de final a quatre, als 2 primers classificats (1er i 2on) de cada grup a l’acabament de la fase de grups (cap de setmana del 17/12/17). Els 4 equips classificats s’enfrontaran en dues Semifinals (SF1 i SF2) i els guanyadors disputaran el partit de la Final per al títol de campió.

A l’edició d’enguany, a més, els dos partits de les Finals seran retransmesos en directe per les televisions locals adherides a La Xarxa, a través del canal 159 de Movistar+ i en streaming a la pàgina www.laxarxa.cat.

Els encreuaments dels equips, segons el què dicten les Bases de Competició d’Hoquei Patins 2017/18, i el programa horari de partits, subjecte als requeriments de la retransmissió televisiva de les dues finals, són els següents: