Entrenaments: Instal·lació     Cada 15 dies
dilluns (físic) amb Jordi Segura 21:00 21:15
dimarts PAV2 - Rambla del Celler 21:00 22:30 22:30  22:45
dimecres PAV2 - Rambla del Celler 20:30 22:30
dijous PAV2 - Rambla del Celler 20:30 22:30

Joan Carles Vadillo 'Juanca'
Porter i entrenador. Canet de Mar, 20 de maig de 1972

Porter:

S’inicià en el Club Hoquei Canet i a divuit anys fitxà pel Club Hoquei Sentmenat, equip amb què el 1991 pujà a l’OK Lliga, categoria que ja no deixà. A continuació jugà al Club Patí Tordera (1992-96), amb el qual fou dues vegades subcampió de la Copa de la CERS (1995, 1996); el Club Esportiu Noia (1996-97); el Reus Deportiu (1997-2004), amb què guanyà dues Copes de la CERS (2003, 2004), i el Club Patí Vilanova (2004-06), amb el qual tornà a ser subcampió de la CERS (2006). Entre el 1998 i el 1999 fou dues vegades internacional amb la selecció espanyola i també ho fou amb la catalana, amb què guanyà la Blanes Golden Cup (2004).

Entrenador:

Fou segon entrenador d’Ivan Sanz en el CH Mataró (2006-09), amb el qual guanyà la Copa de la CERS de 2009, i, des del 2009 fins el 2016, va ser el màxim responsable del primer equip, amb el que va aconseguir una Copa del Príncep i un ascens a OK Lliga. Durant tots aquests anys, la seva passió per la formació, i la seva confiança en la base del club propicià que any rere any jugadors de la pedrera fossin protagonistes a la primera plantilla.

Jornada 15: CP Vilanova 1 - PHC Sant Cugat 3

Enllaç: canalblau.cat
Jornada 4: PHC Sant Cugat 6 - CH Mataró 4
2016-10-29 - 20:30 - PAV2

PHC Sant Cugat: Alain Rivero, Joan Farnés, Jordi Gabarra, David Yepes i Pau Gilabert -equip inicial-, David Martínez I Joan Galbas.

CH Mataró: Albert Povedano, Jordi Bartrès, Eric Florenza, Marc Figa i Marc Povedano -equip inicial-, Alex Cantero, Oriol Lladó i Èric Serra.

Gols: 1-0 Jordi Gabarra (2'), 1-1 Jordi Bartrès (4'), 2-1Joan Farnés (7'), 3-1 Pau Gilabert (8'), 3-2 Jordi Bartrès (11'), 4-2 Jordi Gabarra (24'), 4-3 Jordi Bartrès (33'), 5-3 Joan Farnés (38'), 6-3 Pau Gilabert (40'), 6-4 Marc Figa (41').

Àrbitres: Xavier Galan Garcia i David Godia Canaleta. Els àrbitres han ensenyat una targeta blava al jugador del PHC Sant Cugat, David Yepes, en el minut 8 de la segona part del partit

L'enfrontament ha començat molt intens i en els primers 8 minuts de partit ja s'havien marcat 4 gols, 3 pel PHC Sant Cugat i 1 pel CH Mataró. A partir de llavors, el partit s'ha igualat molt. Un error defensiu dels locals ha permès a Jordi Bartrès, autor de 3 dels 4 gols del seu equip i un dels dos màxims anotadors de Primera Divisió, anotar el 3 a 2. Al descans s'ha arribat amb un 4 a 2, ja que el vermell-i-negre Jordi Gabarra ha marcat el 4 a 2 quan només faltaven 4 segons perquè acabés aquesta primera part. El segon període també ha estat força igualat, tot i que en tot moment el PHC Sant Cugat ha dominat en el marcador.

Jornada 3: GEiEG 4 - PHC Sant Cugat 3
2016-10-23 - 12:30 - Girona

El Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí cau a la pista del GEiEG (4-3) a la tercera jornada de Primera Divisió Estatal. Un gol matiner dels locals ha condicionat el partit dels vermell-i-negres que, a més d'anar a remolc, han estat molt imprecisos a les dues àrees. A l'última jugada del partit, i amb empat a tres al marcador, l'equip de Joan Carles Vadillo ha rebut el gol que certificava la primera desfeta del curs.

El gol matiner del GEiEG als dos minuts de joc ha permès els gironins portar el partit al seu terreny. L'equip local, entestat a neutralitzar els homes de Vadillo, ha plantejat un partit lent i sense ritme amb llargues possessions per tal d'aturar els vermell-i-negres. L'equip de Sant Cugat, molt incòmode i sense poder practicar el seu joc, no ha sabut capgirar el marcador i ha arribat al descans perdent per la mínima.

A la segona part, el PHC Sant Cugat ha sortit a la pista amb una altra cara i als cinc minuts David Yepes retallava distàncies. Després, però, els santcugatencs no han aprofitat les seves ocasions i ha estat el GEiEG l'encarregat de trencar la igualada al marcador. En dos minuts, i mitjançant dues faltes directes, els gironins han ampliat l'avantatge fins el 3 a 1.

Els homes de Joan Carles Vadillo han despertat a temps i Pau Gilabert i Joan Farnés han estat els encarregats d'empatar de nou el partit. La manca d'encert de cara a porteria ha impedit els vermell-i-negres acabar de remuntar el partit, i a falta de 15 segons pel final del matx, el GEiEG ha aprofitat un contraatac per desfer les il·lusions visitants i sumar la primera victòria del curs.

Jornada 2: PHC Sant Cugat 9 - CP Vilanova 1
2016-10-15 - 20:30 - PAV2

PHC Sant Cugat: Alain Ribero, Joan Farnés, Jordi Gabarra, Pau Gilabert i Xavi Serrallonga -equip inicial-, David Martínez, David Yepes i Joan Galbas.

CP Vilanova: Jordi Esteve, Ignacio Garrido, Adrià Salvadó, David Aguilar i Joan Muntané –equip inicial-, Xavier Pastó, Oleguer Martí i Rubén Gómez.

Gols: 1-0 Xavi Serrallonga (9'), 2-0 Jordi Gabarra (14'), 3-0 David Martínez (17'), 3-1 David Aguilar (22'), 4-1 Xavi Serrallonga (31'), 5-1 David Yepes (38'), 6-1 David Yepes (42'), 7-1 David Martínez (42'), 8-1 Jordi Gabarra (48'), 9-1 David Martínez (49').

Segon partit de lliga i segona golejada del Patí Hoquei Club Sant Cugat. Després d'apallissar el CP Patí Raspeig (1-11), els vermell-i-negres han superat (9-1) aquest dissabte, 15 d'octubre, a la nit, al Pavelló 2, el CP Vilanova. Els de Joan Carles Vadillo continuen líders, en posició d'ascens a l'OK Lliga, la màxima categoria estatal. En dues jornades de competició han aconseguit 20 gols i només n'han encaixat 2. És l'equip que fa més gols a la lliga i el que en rep menys. PHC Sant Cugat i CH Palafrugell són els dos únics conjunts del campionat que han guanyat els dos enfrontaments que han disputat. El PHC Sant Cugat s'ha assegurat la victòria en la segona part, davant un equip que, tot i anar perdent, no ha abaixat els braços.

Jornada 1: CPP Raspeig 1 - PHC Sant Cugat 11
2016-10-08 - 20:00 - Sant Vicent del Raspeig
La victòria (1-11) dels vermell-i-negre els col·loca líders de Primera Divisió.

El primer equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat ha iniciat la lliga de Primera Divisió amb una còmoda victòria (1-11) a la pista del Club Promoció Patí Raspeig. L'enfrontament s'ha jugat aquest dissabte, 8 d'octubre, a la nit, a Sant Vicent del Raspeig (Alacant). Amb aquest triomf, els de Joan Carles Vadillo, que s'ha estrenat a la banqueta amb un triomf, són els primers líders del campionat.

El protagonista del partit ha estat Pau Gilabert, autor de 4 gols. També han anotat pel PHC Sant Cugat David Yepes (2 gols), Jordi Gabarra (2 gols), David Martínez (2 gols) i Joan Farnés (1 gol).

El pitjor moment dels vermell-i-negre al partit ha estat en els últims deu minuts de la primera part, després de fer el 0 a 3, marcador amb el qual s'ha arribat al descans. "En el segon temps hem sortit molt endollats, amb molta intensitat, i hem jugat amb molta solvència", ha explicat l'entrenador del PHC Sant Cugat, Joan Carles Vadillo, en declaracions al TOT Sant Cugat.

El primer equip inicial de la temporada ha estat format pel porter Alain Rivero i els jugadors Joan Farnés, Jordi Gabarra, Pau Gilabert i Xavier Serrallonga. També han jugat després David Yepes, David Martínez i Joan Galbas.
Amistós: CH Palafrugell 3 - PHC Sant Cugat 6
2016-09-24 - 20:00 - Palafrugell
El matx va començar amb 2 gols d'en David Yepes, el primer de penal. Els locals van escurçar de penal. Una targeta blava va deixar als visitants amb 3 jugadors, però David Martinez va transformar un penal aconseguint el 1-3. Els locals es van apropar amb el 2-3, però en Pau Gilabert de penal deixava el 2-4. Novament els palafrugellencs posaven emoció amb el 3-4. Però a falta de 3 minuts pel final, David Yepes feia el seu hattrick particular amb el 3-5 i tancava el marcador el nou internacional Sub-20, Xavi Serrallonga amb el definitiu 3-6.

Amistos: CH Lloret (OK Liga) 2 - PHC Sant Cugat 3
2016-09-17 - 20:30 - Lloret

Ahir dissabte es va disputar un partit amistos a Lloret entre l'equip local d'OK Liga i el PHC Sant Cugat amb victòria santcugatenca per 3 gols a 2.

La primera part ha estat pels locals que han acabat amb un 2-1. A la seguna, els vermell-i-negres han empatat primer i, a falta de 2 minuts, han aconseguit el definitiu 2-3.

Jordi Gabarra en dos ocasions i Pau Gilabert han estat els golejadors.

Amistos: CP Manlleu (OK Liga) 3 - PHC Sant Cugat 4
2016-09-16 - 21:00 - Manlleu

Aquest divendres es va disputar un partit amistós a Manlleu entre l'equip local d'OK Liga i el PHC Sant Cugat amb victòria santcugatenca per 3 gols a 4.

Un gol d'en Jordi Gabarra en el minut 13 va deixar el 0-1, resultat que no es va moure fins al final de la primera part.

Els locals en els munits 7 i 8 de la segona, es van posar per davant 2-1. Jordi Gabarra va empatar 2-2 minut 40. Pau Gilabert després d'una assistència d'en Gabarra va avançar 2-3 min 48. El Manlleu va poder empatar 3-3 en una jugada desgraciada dels vermell-i-negres. Però a falta de 35 segons un golàs d'en Pau Gilabert, que va rebre una passada enrere d'en David Yepes, va deixar el definitiu 3-4 per l'equip de Juanca Vadillo.

Amistós: CE Noia Freixenet (OK Liga) 6 - PHC Sant Cugat 2
2016-09-14 - 21:30 - Sant Sadurní

El dimecres 14 es va disputar un partit amistos entre el CE Noia Freixenet d'OK Liga i el PHC Sant Cugat de 1ª Divisió amb el resultat final de 6 gols a 2 pels locals.

El matx va començar amb un gol d'en Joan Farnés (0-1 min 1). Els vermell-i-negres van aguantar molts minuts fins l'empat d'Albesa (1-1 min 19) i tot seguit Nil Roca va avançar als del Noia (2-1 min 21).

En la segona, un penal marcat per Rosa (3-1), Albesa (4-1) i Sergi Aragones (5-1) van sentenciar el partit. Una vermella directa i una blava pels locals no van ser aprofitades pels santcugatencs i en canvi els locals van tornar a marcar. Un fort xut d'en Jordi Gabarra desviat pel David Yepes va deixar el definitiu 6-2.

Bon partit contra un equip de la part alta de la OK Liga.

10ª Copa Monestir: PHC Sant Cugat 4 - CP Tordera 1
2016-09-11 - 13:00 - PAV2
10a Copa Monestir
Després de la presentació, s'ha dut a terme l'edició masculina de la 10a Copa Monestir, fet que ha suposat veure en acció per primera vegada al pav 2 el nou projecte que dirigirà Joan Carles Vadillo, el nou tècnic de l'equip. El resultat d'aquesta estrena ha estat immillorable: un 4 a 1 a favor dels santcugatencs davant un Tordera que, si bé competirà com el Patí Hoquei a Primera Divisió, ha competit amb només un jugador a la banqueta.

Han estat els locals els que han generat abans ocasions amb la irrupció i fort protagonisme de les dues cares noves aquest curs, Jordi Gabarra i David Martínez. Ara bé, els de Vadillo només han pogut avançar-se des del punt de penal: David Yepes, primer, i Pau Gilabert, després, han estat els golejadors. Santi Teixidó ha retallat distàncies, també de penal, però quan faltava menys d'un minut per al descans, un contraatac perfectament executat, precisament, per Gabarra i Martínez, ha situat el 3 a 1.

Abans del final, Farners ha situat el quart i definitiu gol per als vermell-i-negres.

Amistós: PHC Sant Cugat 3 - Sporting Clube de Portugal 4
CAR
L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat ha perdut (3-4) davant l'Sporting de Portugal que entrena el santcugatenc Guillem Pérez. Els santcugatencs han plantat cara contra un dels millors equips d'Europa en un partit disputat aquest dimarts al CAR de Sant Cugat.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha afrontat el test més important davant l'Sporting de Portugal i on s'ha pogut veure l'alt nivell de joc dels santcugatencs i la nova proposta del nou tècnic, Joan Carles Vadillo. L'Sporting, dirigit aquesta temporada pel santcugatenc Guillem Pérez, opta a guanyar la lliga portuguesa i aspirant a la Copa d'Europa.

El matx ha començat amb gol de l'Sporting, però ràpidament rèplica dels santcugatencs amb gol de Joan Farnés. Els visitants han marcat dues dianes consecutives i han situat l'1 a 3. Un altre cop David Yepes ha reduit distàncies amb el 2 a 3.

L'Sporting ha seguit amb un alt ritme de joc i s'han tornat a avançar, però Pau Gilabert ha establert el defnitiiu 3 a 4. Els santcugatencs jugaran diumenge la Copa Monestir a la una del migdia davant el Tordera al Pav 2 de la Rambla del Celler...

Amistós: Shum Maçanet 4 - PHC Sant Cugat 3
2016-09-05 - 20h - Maçanet

Primer partit amistós de preparació a Maçanet amb victòria local per 4 gols a 3 però amb millor joc dels santcugatencs.

Els locals es van avançar 1-0 en el minut 10, però David Martinez va empatar 1-1 en el minut 13 d’un ràpid contraatac. Un clar penal al David Yepes va ser transformat pel Pau Gilabert, deixant el 1-2 al final de la primera part.

En la segona, els maçanetencs van empatar 2-2 d’un xut desviat i es van avançar 3-2 de penal. Una contra d’en Jordi Gabarra va acabar en un xut per l’escaire que va deixar el 3-3. En els darrers instants un xut d’esquenes a la porteria va donar la victòria al Shum.