Patí Hoquei Club Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

1ª Semif.: Asturhockey - PHCSC

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat jugarà la final de la Copa de la Princesa davant el CH Palafrugell després de golejar (7-2) l'Asturhockey i que l'equip empordanès hagi guanyat (3-2) l'Arenys de Munt. Els vermell-i-negres han demostrat

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat jugarà la final de la Copa de la Princesadavant el CH Palafrugell després de golejar (7-2) l'Asturhockey i que l'equip empordanès hagi guanyat (3-2) l'Arenys de Munt. Els vermell-i-negres han demostrat molta efectivitat de cara a porteria i molta consistència defensiva amb un Alain Rivero gegant sota pals.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha sortit a pista un punt nerviós, i això ho ha aprofitat l'Asturhockey per generar el primer perill del partit. Ara bé, impulsat per un públic que ha omplert el pav 2 de la Rambla del Celler de gom a gom, l'equip ha agafat ritme de piconadora i en sis minuts màgics, del 18 al 24, ha marcat cinc gols que han deixat pràcticament sentenciat l'accés a la final. Dos gols de Joan Farners, dos de Jordi Gabarra i un de Serrallonga han certificat el 5 a 0 a la mitja part davant la bogeria del públic local. I tot plegat, amb un Alain Rivero invencible a la porteria, que ho aturava absolutament tot.

Els asturians han vist molt coll amunt el partit, però a la represa han tret caràcter i s'han estirat, mostrant-se més verticals i creant ocasions, però també deixant l'esquena de la defensa més descoberta. Així, Pau Gilabert, després d'una bona jugada de David Yepes, i el mateix Yepes posteriorment han situat el 7 a 0. L'Asturhockey, això sí, ha pogut maquillar el resultat aprofitant una exclusió local i ha anotat els dos gols de l'honor abans d'acabar el partit, obra de Borja Bernardo i de Pedro González.

Font: cugat.cat.

El Patí Hoquei Club guanya l'Asturhockey i jugarà la final de la Copa de la Princesa
Els de Sant Cugat jugaran la final diumenge, a les 12.30 hores, al Pavelló 2, contra el CP Palafrugell
PHC Sant Cugat 7 - CP Asturhockey 2

PHC Sant Cugat: Alain Rivero, Jordi Gabarra, David Yepes, Pau Gilabert i Xavi Serrallonga -equip inicial-, Joan Farnés, David Martínez i Joan Galbas.

CP Asturhockey: Aarón Candanero, Borja Bernardo, Pedro González,Francisco Fernández i Alejandro Carmona -equip inicial-, Alejandro López,Javier González, Pelayo Aspra i Jorge Fidalgo.

Gols: 1-0 Joan Farnés (18'), Jordi Gabarra (18'), 3-0 Xavi Serrallonga (22'), 4-0 Jordi Gabarra (23'), 5-0 Joan Farnés (24'), 6-0 Pau Gilabert (34'), 7-0 DavidYepes (40'), 7-1 Borja Bernardo (43') i 7-2 Borja Bernardo (44').

Àrbitres: David Godia Canaleta i Javier Amezaga Mariezcurrena.

Instal·lació: Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler.

Públic: 400 espectadors.

Incidències: Semifinals de la Copa de la Princesa d'hoquei sobre patins masculí.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat jugarà aquest diumenge, 12 de febrer, al Pavelló 2, la final de la Copa de la Princesa d'hoquei sobre patins masculí. I ho farà després de superar el CP Asturhockey, per 7 gols a 2, aquest dissabte, 11 de febrer, a la tarda. Els vermell-i-negres s'enfrontaran al CH Palafrugell, que ha superat (3-2) al CE Arenys de Munt.

2 gols en 24 segons trenquen el partit

El Patí Hoquei Club Sant Cugat, classificat per jugar la Copa de la Princesa. FOTO: Lali Álvarez

Fins que Joan Farnés i Jordi Gabarra, del PHC Sant Cugat, han marcat en el minut 18 de la primera meitat, ha estat el CP Asturhockey el conjunt que més ha arribat a porteria contrària, amb un joc molt directe i vertical. L'entrenador local, Joan Carles Vadillo, ha demanat temps mort en el minut 15 per intentar capgirar l'empenta dels asturians. I ho ha aconseguit. En tan sols 40 segons, Joan Farnés i Jordi Gabarra han trencat el partit, quan millor estava jugant elCP Asturhockey. Amb el 2 a 0, els santcugatencs han revifat i han passat a tenir el control del partit. En els últims 3 minuts i 11 segons d'aquest primer període, el PHC Sant Cugat ha sentenciat l'encontre, amb 3 gols més, de Xavi Serrallonga, Jordi Gabarra i Joan Farnés.

En el segon temps, ja amb el partit resolt, els visitants, ja apagats, han jugat per complir el tràmit. Pau Sánchez i David Yepes han fet 2 gols més, i a les acaballes del partit el capità visitant Borja Bernardo ha fet 2 gols pel seu equip.

Vadillo: "Serà una final dificilíssima"

Joan Carles Vadillo, entrenador del PHC Sant Cugat, ha analitzat la primera part del partit, la que s'ha jugat fins que els seus homes han fet el 2 a 0. "En l'inici del partit, ells estaven arribant més a porteria contrària que nosaltres, que ens hem precipitat molt i teníem pressa per marcar". Per a Vadillo la final"serà una final dificilíssima".

Per la seva banda, David Miranda, tècnic del CP Asturhockey ha assenyalat que "hem fet un bon inici de partit, però el 2 a 0 ens ha fet molt mal. Llavors,hem perdut el control i el cap i no hem respectat la idea de joc que havíem portat fins aquell moment. No hem tingut el control per mantenir-nos en el partit i l'hem tirat. Amb un 5 a 0 al descans era impossible remuntar".

Lliurats els premis del concurs de dibuixos del 50è aniversari

S'han lliurat els premis del concurs de dibuixos per triar el logotip del 50è aniversari del PHC Sant Cugat. FOTO: À. L. P.

A la mitja part del PHC Sant Cugat-CP Asturhockey, el president del PHC Sant Cugat, Keko Marzá, ha lliurat els premis del concurs de dibuixos per triar ellogotip del 50è aniversari. El dibuix d'Alex Homrani ha estat el guanyador.

Es descobrirà una placa commemorativa

Aquest diumenge, 12 de febrer, a la mitja part de la final entre el PHC Sant Cugat i el CH Palafrugell, el PHC Sant Cugat i l'Ajuntament descobriran una placa commemorativa del 50è aniversari de l'entitat local, que estarà situada a l'entrada dels pavellons 1 i 2 de la ZEM Rambla del Celler. El PHC Sant Cugat està celebrant durant aquest 2017 el seu 50è aniversari.