#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

TarradellasCup'07 (sel.cat.)

Xile 1 - Catalunya 6 (3-juny-2007)

La selecció catalana femenina s'ha proclamat campiona de la Tarradellas Cup per segon any consecutiu després de guanyar Xile per 6 a 1 en un partit que ha estat igualat fins poc abans del descans però que finalment han resolt les catalanes amb claredat a la segona part.

En el partit Catalunya-Xile hi ha hagut molta igualtat i tensió en la primera part ja que les catalanes es jugaven el títol i les xilenes volien guanyar les catalanes per a quedar segones mantenint l'aureola de les campiones del món. I no ha estat fins dos minuts abans del descans que Catalunya s'ha avançat amb un gol de Marta Soler i poc després un altre de Maria Rosa Tamburini que ha deixat el partit de cara.

A la segona part, amb més tranquilitat, Maria Rosa Tamburini ha fet dos gols que han sentenciant el partit amb 4-0. Mònica Piosa ha fet el 5 a 0, Fernanda Urrea ha fet el 5 a 1 i Marta Soler ha tancat el marcador amb el 6 a 1 que proclama Catalunya com a campiones de la Tarradellas Cup 2007.

La jugadora del PHC Sant Cugat, MªRosa Tamburini, ha estat la màxima golejadora del torneig amb 7 gols.

El partit s'ha ofert el Canal 33 en diferit.

2 gols de MªRosa Tamburini

S'ha iniciat la competició femenina amb una clara victòria de les campiones del món Xile sobre Itàlia per 7 a 1 demostrant la seva qualitat sobre les desenes del darrer campionat del món.

Per la seva banda, Catalunya i França han empatat 3-3. Les jugadores catalanes han dominat el partit però sense poder reflectir-ho en el marcador, que ja era d'empat a 2 a la mitja part. Els gols de les catalanes han estat de Maria Rosa Tamburini (2) i Paula Torner, i els de les franceses de Espin, Ducourtioux i Leborgne.

1 gol de MªRosa Tamburini

Catalunya ha vençut clarament Itàlia per 13-2 demostrant el seu nivell de joc en un partit que ha començat molt bé per a les italianes que guanyaven 0-2 al minut 4, amb gols de Vannucci i Galeassi, davant la sorpresa general. Però un parcial de 5-0 inciat amb dos gols seguits de Cristina Barceló, un de Paula Torner, un de Maria Rosa Tamburini i un altre de Barceló han deixat a les italianes sense poder de reacció. Un altre gol de Barceló poc abans del descans ha deixat el marcador en 2-6.

A la segona part ha continuat el bon joc i l'espectacle de les catalanes amb 7 gols més de Mònica Piosa (2), Laura Salvador, Marta Soler Iolanda Font (2) i Emma Corominas.
Aquesta golejada pot donar el títol a les catalanes si demà guanyen a Xile ja que es va empatar amb les franceses, que ara són les rivals directes al títol després de guanyar a les xilenes, i es podria decidir per la diferència de gols.

Per la seva banda, França ha sorprès Xile (campiones del món) per 6 a 3 en un partit que han dominat des del principi (4-0) amb una actuació estelar de Vanessa Daribo que ha fet tres gols. Demà les franceses buscaran golejar Itàlia i esperar a veure què passa en el partit final Catalunya-Xile per a poder ser campiones. Si Catalunya guanya a Xile i França a Itàlia el títol es decidiria per la diferència de gols.